Sistemimin Setup Wars'a konuk olması

Selamlar. Technopat aracılığıyla toplayıp kendi zevkime göre tasarladığım masaüstü sistemim Youtube'daki Techsource kanalının "Setup Wars" içeriğine konu oldu. İzlemek ve yorum atmak isteyen olursa linki buraya bırakıyorum. Fark edeceğiniz üzere dakika 1.33'teki ilk sistem benimdir. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim 2GB RAM Casper burada konu olsa ne olurdu acaba. :D

Selamlar. Technopat aracılığıyla toplayıp kendi zevkime göre tasarladığım masaüstü sistemim Youtube'daki Techsource kanalının "Setup Wars" içeriğine konu oldu. İzlemek ve yorum atmak isteyen olursa linki buraya bırakıyorum. Fark edeceğiniz üzere dakika 1.33'teki ilk sistem benimdir. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba Alper. Ben de hiç Türk yok mu diye bakınıyordum Setup Wars'da. Tebrik ederim. Gurur duydum. 3 senedir ben de bekliyorum seçilmeyi. Sistemin de son hali bence bu seri için gayet yeterli ama elin yabancısı çıtayı çok yukarı çıkardı setup konularında:

20241207_142631-web.jpg

20241207_151327-web.jpg

Bu arada seriye çıkan ikinci Türk ben oluyorum 5 yıl aradan sonra :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı