GlassWire'de gönderilen/alınan bütün paketler gözükür ve kontrol edersiniz. Ben çok kullanıyorum 3.parti yazılımlar kullanılırken hesap bilgilerim başka sitelere atılıyor mu diye. Wireshark'ta olabilir bu olayları kontrol etmek için.
GlassWire'de gönderilen/alınan bütün paketler gözükür ve kontrol edersiniz. Ben çok kullanıyorum 3.parti yazılımlar kullanılırken hesap bilgilerim başka sitelere atılıyor mu diye. Wireshark'ta olabilir bu olayları kontrol etmek için.
PC'ye sızmaya çalışan birini görürsün evet.Yani PC'me sızmaya çalışan birini görebilirim değil mi?
Evet bilgisayarınıza herhangi bir bağlantı geldiği/gittiği zaman GlassWire sizi uyarıyor oradan kontrol edebilirsiniz.Yani PC'me sızmaya çalışan birini görebilirim değil mi?
Yemeksepeti , trendyol da bile kayıt ettiğin kart bilgileri çalınırken bilgisayara kayıt ettiğin kartları güvende zannetmen saçma olan zaten.Kartı kayıtlıysa gitti zaten, kişisel bilgisayarını nasıl kullanmasını bekliyorsun ki?
Ne olursa olsun gizlilik önemli bir konu. Gizlilik yoksa güvenlik de yok. Endileşenmek gayet normal.Bilgisayarınızda aşırı önemli veriler yoksa gereksiz telaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.