Sistemin 3. Monitörü algılaması ama görüntü vermemesi

Murat Döner

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Arkadaşlar, AMD Radeon R7 250 ekran kartım var. 3 adet çıkışı var HDMI-DVI-VGA olmak üzere ve ben HDMI'dan dönüştürücü ile VGA monitör bağladım bir de DVI'dan dönüştürücü ile monitör bağladım. Birde direk VGA'dan alınan monitör var yani 3 tane. Şimdi bilgisayar açılırken dönüştürücülerden görüntü geliyor windows logosunda falan fakat masaüstüne geçince sadece HDMI ve VGA'dan görüntü geliyor DVI'daki monitörü algılıyor aygıt yöneticisinde falan var fakat görüntü yok. Görüntü ayarlarında ise şu şekilde gözüküyor:
398504

Bu ekranın bağlantısını kes yerini değiştiremiyorum ne yaparsam yapayım kendisi tekrar eski haline dönüyor.
Birde şöyle yapabiliyorum 3 monitör var ya, 1 ve 3'e ver, 1 ve 2'ye ver ya da 2 ve 3'e ver şeklinde oluyor 3 tane olmuyor. Fakat ekran kartını alırken satıcı bana 3 monitör bağlayabileceğimi söylemişti ?

Son düzenleme:
Ben bu şekilde eski bilgisayarımın ekran kartını perte çıkartmıştım. Hatalı bir uygulama yapmamama rağmen 6 yıllık bebek gibi bilgisayar yalan oldu. Sanada kişisel tavsiyem olmuyorsa vardır bir sebebi yapma :)

Ben bu şekilde eski bilgisayarımın ekran kartını perte çıkartmıştım. Hatalı bir uygulama yapmamama rağmen 6 yıllık bebek gibi bilgisayar yalan oldu. Sanada kişisel tavsiyem olmuyorsa vardır bir sebebi yapma :)

Gittim parça aldım bide para verip, şimdi geri göndermekte istemiyorum bidaha kargoya ver uğraş vs. oof
Arkadaşlar yabancı sitelerden biraz araştırma yaptım ve bunu buldum

3 monitör çalıştıramamanın nedeni, R7 250 referansının bir seferde sadece 2 monitör çalıştırabilmesidir. 3 yapabilen birini istiyorsanız, üreticinin özel bir PCB kullandığı ve özel olarak 3'ü çalıştırmak üzere tasarladığı, özelleştirilmiş bir R7 250 satın almanız gerekiyordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı