Murat Döner
Megapat
Daha fazla  

- Meslek
- Bilişim Teknolojileri
Arkadaşlar, AMD Radeon R7 250 ekran kartım var. 3 adet çıkışı var HDMI-DVI-VGA olmak üzere ve ben HDMI'dan dönüştürücü ile VGA monitör bağladım bir de DVI'dan dönüştürücü ile monitör bağladım. Birde direk VGA'dan alınan monitör var yani 3 tane. Şimdi bilgisayar açılırken dönüştürücülerden görüntü geliyor windows logosunda falan fakat masaüstüne geçince sadece HDMI ve VGA'dan görüntü geliyor DVI'daki monitörü algılıyor aygıt yöneticisinde falan var fakat görüntü yok. Görüntü ayarlarında ise şu şekilde gözüküyor:

Bu ekranın bağlantısını kes yerini değiştiremiyorum ne yaparsam yapayım kendisi tekrar eski haline dönüyor.
Birde şöyle yapabiliyorum 3 monitör var ya, 1 ve 3'e ver, 1 ve 2'ye ver ya da 2 ve 3'e ver şeklinde oluyor 3 tane olmuyor. Fakat ekran kartını alırken satıcı bana 3 monitör bağlayabileceğimi söylemişti ?

Bu ekranın bağlantısını kes yerini değiştiremiyorum ne yaparsam yapayım kendisi tekrar eski haline dönüyor.
Birde şöyle yapabiliyorum 3 monitör var ya, 1 ve 3'e ver, 1 ve 2'ye ver ya da 2 ve 3'e ver şeklinde oluyor 3 tane olmuyor. Fakat ekran kartını alırken satıcı bana 3 monitör bağlayabileceğimi söylemişti ?

Son düzenleme: