Sistemin Anlık Siyah Ekran Olup Oyundan Atması

Günlük Adı: System
Kaynak: Microsoft-Windows-MemoryDiagnostics-Results
Tarih: 4.06.2018 22:18:39
Olay Kimliği: 1201
Görev Kategorisi:Yok
Düzey: Bilgi
Anahtar sözcükler:
Kullanıcı: SYSTEM
Bilgisayar: DESKTOP-98RG0PM
Açıklama:
The Windows Memory Diagnostic tested the computer's memory and detected no errors
Olay Xml'si:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-MemoryDiagnostics-Results" Guid="{5F92BC59-248F-4111-86A9-E393E12C6139}" />
<EventID>1201</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>4</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2018-06-04T19:18:39.110349500Z" />
<EventRecordID>2687</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="5936" ThreadID="5940" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>DESKTOP-98RG0PM</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
<UserData>
<Results xmlns="http://manifests.microsoft.com/win/2005/08/windows/Reliability/Postboot/Events">
<CompletionType>Pass</CompletionType>
</Results>
</UserData>
</Event>

Aldığımdan belli doğru düzgün kullanmadım eskiden yoktu bu sorun cs go oynuyordum bir anda şalter attı ve pc kapandı sonra güç tuşuna bastım hiçbir şekilde elektrik gelmiyordu sonra bütün parçaları garantiye gönderdim güç kaynağı işlemci Ram ve ssd değişti ama bu sorun ortaya çıktı..

Peki hocam anakartıda servise göndermiştim Türkiyede msı birtek resmi servisi var oda İstanbul'daki servispoint onlarda çok kanserler bu sorun dengesiz aralıklar ile olduğu İcin onlar test yaptıklarında görmüyorlar sanırım ben şimdi vatan pc den yeni anakart alsam bunu 1 hafta denesem sonra koşulsuz geri iade etme hakkım varmı?
kardeşim yokmu bu sorunu bilen koskoca forumda neden yardımcı olunulmuyor ??

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı