Sistemin bir anda kapanması

akNN

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Yaklaşık 1 yıldır aynı PC'yi kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat bugün CS oynarken bir anda kulaklıktan garip sesler çıkmaya başladı ve oyun dondu. 10 saniye bekledikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı. Geri açınca herhangi bir sorun görmedim fakat emin olamıyorum. Sizce herhangi bir şey olmuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar. Yaklaşık 1 yıldır aynı PC'yi kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat bugün CS oynarken bir anda kulaklıktan garip sesler çıkmaya başladı ve oyun dondu. 10 saniye bekledikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı. Geri açınca herhangi bir sorun görmedim fakat emin olamıyorum. Sizce herhangi bir şey olmuş olabilir mi?

FurMark testi yap ayrıca güç kaynağın nedir?

Cızz diye bir ses gelip kapandı mı yoksa başka bir sesmyidi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı