Format atmadan önce format USB'si hazırlarken MBR mı? UEFI mi? Nasıl anlarım?
(Görseller howtogeek.com)
Eski bilgisayarlara da UEFI kurulabilir, yeni bilgisayarlara da GPT kurulabilir. Genelleme yanlış.Bilgisayarın eski mi yeni mi?
Format atmadan önce format USB'si hazırlarken MBR mı? UEFI mi? Nasıl anlarım?
Farklı bilgisayarlara format atarken bazen deneme yanılma yapıyorum. Direk anlayabileceğim bi yer yokmu ? mesela r3 1200 işlemcili bir bilgisayar MBR mış ben Uefi sanıyordum.Bilgisayarın eski mi yeni mi?
(Görseller howtogeek.com)
Eski bilgisayarlara da UEFI kurulabilir, yeni bilgisayarlara da GPT kurulabilir. Genelleme yanlış.Bilgisayarın eski mi yeni mi?
Eki Görüntüle 1370525
Eki Görüntüle 1370527
Sistemi kuracağınız diske disk yöneticisinden sağ tık özellikler diyerek bakabilirsiniz.
Eski bilgisayarlara da UEFI kurulabilir, yeni bilgisayarlara da GPT kurulabilir. Genelleme yanlış.
Disk yöneticisi ekstra indirmem gereken bişey mi windows ta var mı ?Eki Görüntüle 1370525
Eki Görüntüle 1370527
Sistemi kuracağınız diske disk yöneticisinden sağ tık özellikler diyerek bakabilirsiniz.
Eski bilgisayarlara da UEFI kurulabilir, yeni bilgisayarlara da GPT kurulabilir. Genelleme yanlış.
Disk yöneticisi ekstra indirmem gereken bir şey mi Windows'ta var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.