Sistemin Ön Jak Girişleri Çalışmıyor

agalarsöztnüre

Hectopat
Daha fazla  
Sorunu bugün yaşadım. Her şeyi denedim forum forum gezdim olmuyor diye format attım. Yine olmadı delireceğim. Anakartın girişleri ve ön jak girişleri çalışmıyor, ne yapacağım? Sürücüler yüklü. Kulaklığın sorunumu dedim telefona taktım çalışıyor tek sorun PC'de.
Moderatör yanlış yazmış sorun başlığını niye siliyorsun sorun önjak ve arka jaklarında çalışmadığını kastetim.

Son düzenleme:
Hocam, H61H2MV anakart. Bir de BIOS menüsünde kapalı olabilir. Fakat arkadaş bulamamış. Yardımcı olursanız iyi olur.
Hocam bilmediğim bir arayüzde ne diyebilirim ki? Gerçekten kullandığım bir ürün olsa söyleyebilirdim fakat bilemiyorum. BIOS tehlikeli iştir. Pek riski göze alabilecek halde değilim ne yalan söyleyeyim.

Ben BIOS avcumun içi gibi bilirim öyle bir şey yok hocam.
Hocam sizin anakart V1 mi yoksa V2 mi? Ona göre driver atayım.

V1 hocam.
ECS > H61H2-MV-DVI (V1.0) burada zaten var sürücü bunu atıcaksanız bunları zaten her format sonrası kurarım
1599589755289.png

Öncelikle aşağıdaki driverı indirin ve daha sonrasında internetten DDU yazılımını indirin. Sonrasında aşağıdaki rehberi okuyun. O rehber ekran kartı sürücülerini kaldırmak için. Sizin yapmanız gereken sadece oradan ses kartını seçip altından "Realtek (WIP)" seçmek ve sistemdeki driverı silmek. Daha sonra bilgisayar yeniden başladığında verdiğim sürücüyü yüklemeniz gerek. Yükleyince haber verirseniz ve sorun devam ederse belirtin ki çözüm arayışına devam edelim.

Driver: https://d2caf01sdkyx7e.cloudfront.n...Ijj--qJ8KA__&Key-Pair-Id=APKAILNLX4TXKMENJUMQ

Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal

DDU kullanmıştım daha önce açıklamlar için teşekkürler mesajınızı okurken BIOS updateledim ama sorun devam ediyor şimdi kartı silceken gördüm crative diye bir şey gördüm bunu da siliyi mi?

1599590597009.png

Hocam, daha önce böyle bir ses kartı kullandınız mı? Büyük ihtimalle eskiden kalma. Silebilersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı