Arkadaşlar merhaba. Benim şimdi topladığım bir PC var fakat RAM'larin RGB'si yanıyor ama bilgisayarın ne kasa fanı ne işlemci fanı çalışıyor hiçbirisi çalışmıyor. Kabloları kontrol ettim hepsi doğru yerlere takılı anakartta mı bir sıkıntı var bilemiyorum. Bir de PSU'nün kablosunu prize takıyorum powera basıyorum anakartta elektrik gitme sesi yani çıt sesi geliyor ama fanlar vs çalışmıyor. M.2 SSD'nin de RGB'si yanmıyor. Bir yardım eli uzatır mısınız rica etsem?
Arkadaşlar merhaba benim şimdi topladığım bir PC var fakat RAM'larin RGB'si yanıyor ama bilgisayarın ne kasa fanı ne işlemci fanı çalışıyor hiçbirisi çalışmıyor kabloları kontrol ettim hepsi doğru yerlere takılı anakarttamı bir sıkıntı var bilemiyorum. Bir de PSU'nün kablosunu prize takıyorum powera basıyorum anakartta elektrik gitme sesi yani çıt sesi geliyor ama fanlar vs çalışmıyor M.2 SSD'ninde RGB'si yanmıyor. Bir yardım eli uzatır mısınız rica etsem.
İşlemci ya da anakart sorunu aynısını yaşamıştım işlemci ile alakalı. Çok düşük ihtimal Power'den olabilir ama ne olur ne olmaz bence tüm parçaları iade edin. RAM'ler sorunsuz görünüyor ancak yine de riske atmayın.
İşlemci ya da anakart sorunu aynısını yaşamıştım işlemci ile alakalı. Çok düşük ihtimal Power'den olabilir ama ne olur ne olmaz bence tüm parçaları iade edin. RAM'ler sorunsuz görünüyor ancak yine de riske atmayın.