Anladım Ağustos sonuna beklesem böyle 3 4 daha ucuza olurmu sizceBelli bir seviyeye kadar evet düşer lakin sürekli aydan aya düşme olacağını sanmıyorum sonuçta hepsi yurt dışından gelen ürünler dolar euro bazlı hesaplanıyor Türkiye'de bilgisayar işi yapan firmalar çok fazla komisyon koydukları için fiyatlar pahalı geliyor ürünler ellerinde kalınca fiyatları indirecekler ve hakettiği fiyatlara düşecektir ama dolar ve euro düşmediği sürece böyle acayip bir düşüş beklemeyin.
Yok hocam tebilonHocam bilgisayarların düşüceği söyleniyor ama ben sanmam çok düşeceğini sen yine al
Hocam Trendyol Hepsiburada gibi satılan hazır sistemlerden bahsediyorsan onlar size ucuza pahalı sistem diye kalitesiz eşyalar yolluyolar şu kadar RAM'i var bu kadar RAM'i var diyorlar bakıyosun 4 GB RAM'i var kocaman bilgisayarın. Bilgisayarın ekran kartını övüyorlar 1080 falan çıkıyor bahsettiğin hazır sistemlerden SE önermem.
Tebilon yani Trendyol değil yanlış mesaja yorum attımBelli bir seviyeye kadar evet düşer lakin sürekli aydan aya düşme olacağını sanmıyorum sonuçta hepsi yurt dışından gelen ürünler dolar euro bazlı hesaplanıyor Türkiye'de bilgisayar işi yapan firmalar çok fazla komisyon koydukları için fiyatlar pahalı geliyor ürünler ellerinde kalınca fiyatları indirecekler ve hakettiği fiyatlara düşecektir ama dolar ve euro düşmediği sürece böyle acayip bir düşüş beklemeyin.
Anladım ağustos sonuna beklesem böyle 3 4 daha ucuza olur mu sizce.
Arkadaşlar ben normalde Tebilon'da dizdiğim PC'yi alacaktım fakat internetteki videolarda PC'lerin daha da ucuzlayacagi söyleniyor. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Vatan tamamen kazık tavsiyem vatandan almaYok hocam düşmez ben vatandan PC alacaktım 150 TL daha zamlanmış dün.
Vatan tamamen kazık tavsiyem vatandan alma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.