Sistemlerimizi paylaşalım

Uzun zamandır kullanıyorum :)
  • FX4100
  • M5A78L
  • 12GB Bellek
  • HD6850
  • Samsung 256GB
  • Barracuda 1TB
  • Nagas G6 Kasa
  • Creative SB Audigy7.1
  • Contac 30 CPU Soğutucu

Hevesinizi kırmak istemem ama 9400F yerine 2600/3600 ve 1660 yerine Vega56/5700 daha iyi olmaz mıydı?
Ben AMD parça kullanmıyorum. Kullananlara saygım sonsuz. Çokta iyi yapıyorlar. Mantıklı ve doğru olan şeyi F/P parçaları kullanıyorlar. Ama ben kullanmıyorum. Umarım olay AMD/İntel kan davasına dönüşmez ve benim tercihlerime de saygı duyulur.

• MSİ ARMOR GTX 1060 6GB
  • GİGABAYT A320M-S2H
  • RYZEN 7 2700X
  • 8+8 BALLİSTİX RAM
  • THERMALTAKE 500 +80 POWER

AYRICA ELİMDE FAZLADAN 550W Bİ POWER VAR Duruyor öyle
Yollayın Poweri bana ben kullanayım :) :)

İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G

Anakart: Gigabyte B450M Gaming

Ekran Kartı : AMD Vega 8 (Apu kullanıyorum.)

RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB ( Şu an tek slot ama yakında bir tane daha alacağım.)

Kasa: Dark F40 ( Memnunum. )

PSU: Dark DKPS4000S1 400W (kasa ile gelen PSU. Beni yarı yolda bırakmadı. Ama ileride değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçeden dolayı böyle bir PSU kullanıyorum.)

HDD: Samsung HD160JJ 150GB (Windows buna kurulu.) ve WD Green 500GB ( Dosya yedeği için.) Ayrıca sisteme takmadığım 320GB WD Blue var. Onda çok önemli yedekler var.

SSD : Yok ( Yakında Crucial BX500 almayı düşünüyorum.)

Monitör : AOC I2269Vwm

2. Monitör : Arçelik Monitör ( iş görüyor. Ama elden gidebilir her an. )

Mause : Platoon PL-1550 ( yanlış değildir umarım. )

Klavye: Piranha (A101’de satılan klavye.)

Kulaklık: Trust Zıva ( BİM’den aldım ve 1.5 hatta 2 yıldır beni yarı yolda bırakmadı.)

Sorusu olan sorabilir. Çok memnunum. Yavaş yavaş güncelleyeceğim. İlk önce RAM, sonra SSD en son ise RX570 + PSU alacağım.

image.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı