Sistemleriniz nasıl ve memnun musunuz?

Sistemlerinizden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    196
Kişisel sisteminiz mi acaba o? Tam olarak ne yapıyorsunuz o sistemde?
Hem iş hem oyun amaçlı kullanıyorum. Yaptığım işler Autodesk Maya, Solidworks, Blender, PTC Creo`da plastik parça modelleme ve Cinema 4D render. Ayrıca amatör olarak Vegas ve bazı MAGIX yazılımlarını kullanıyorum. Bir de ağır bir iş sayılmaz ama çekilen fotoğrafları düzenleyip Sahibinden, Arabamcom ve Instagram`a ilan girip N11 gibi sitelere listeleme yapıyorum. Genellikle arkadaşlarla çevrimiçi oyunlar oynarız, onlar da ETS2MP (Duisburg`da 3990X bile kasar), FiveM, Minecraft, CS:GO, Fortnite, Forza Horizon 4, Overwatch gibi hafif (ETS2 hariç ) oyunlar.

İş kısmı etkileyici.

Hocam sende Phanteks P400S kasa vardı diye hatırlıyorum, memnun musun?
P400S değil, P400 var. Aşırı tozlanma dışında bir problemi yok, gayet güzel kasa fiyatına göre. Kasadan bağımsız kendime eleştiri yapacak olursam zamanında temperli camlı modelini alsaydım keşke. Çok daha şık bir görünüm sunuyor.

İş kısmı etkileyici.
Oto aksesuar ve ufak tefek organizer, oyuncak, parça tasarımı keşke etkileyici olsaydı. Aslında gelirim iyi ama söylediğimde dalga geçiliyor, ben de çok yakın olmadığım kişilere AR-GE`ciyim diyorum. Bir de galericilik yapıyorum.
Teşekkür ederim görüşünüz için.

Bunları kaç kişi yapıyor ki memlekette? Bana kalırsa güzel uğraşlar

Sisteminizi Nasadan mı aldınız? O ne biçim bir sistem ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…