Worldwideweb
Picopat
Daha fazla
Ses mühendisiyim. gençlik zamanlarımda çok memnundum, konserler, barlar gece hayatı hem çalışıyordum, hem bedava alkol, vip vitolar, bussines uçak biletleri vs. 11 yıl oldu. artık 1 yıldır yapmıyorum bu mesleği. alkol yüzünden bir sürü sağlık problemi sahibi oldum. uyku düzeni diye bir şey kalmadı. 1 yıldır diyet yapıyorum daha yeni yeni sağlığıma kavuşuyorum.
Şimdi finans ile ilgileniyorum bide B planı olarak ve stress atma olarak avrupada bi ülkede zaman zaman taksicilik/uber yapıyorum. Sonuç olarak finans piyasaları zor ve stressli bir yer. Ayrıca işler ters gittiğinde ödemelerimi garanti altına almam gerekiyor. 3-4 aydır direksiyon başına geçmedim ama olsun. şuanlık işler yolunda
sürekli tr/eu arası git gel yapıyorum. yakında komple taşınıcam.
Şimdi finans ile ilgileniyorum bide B planı olarak ve stress atma olarak avrupada bi ülkede zaman zaman taksicilik/uber yapıyorum. Sonuç olarak finans piyasaları zor ve stressli bir yer. Ayrıca işler ters gittiğinde ödemelerimi garanti altına almam gerekiyor. 3-4 aydır direksiyon başına geçmedim ama olsun. şuanlık işler yolunda
sürekli tr/eu arası git gel yapıyorum. yakında komple taşınıcam.