<footer>
Kullan. HTML5 ile header, footer gibi kısımlar ayrı tag'ler olarak tanımlandı. Kullanacağın <footer>
etiketi o kısmı sitenin en altına sabitler.Hayır, böyle bir şey yok. Burada da görebilirsin.<footer>
Kullan. HTML5 ile header, footer gibi kısımlar ayrı tag'ler olarak tanımlandı. Kullanacağın<footer>
etiketi o kısmı sitenin en altına sabitler.
Footer'ı niye üste koysun ki? Mülakatlarda CSS soruları çözmüyor bu adam, kendi sitesinde en verimli yoldan bu footer'ı eklemek zorunda. Footer absolute olarak en alta sabitlenmez, en altta kullanıldığı takdirde oraya sabitlenmiş olur ve doğru kullanımı budur. İlk yazdığım mesaj kısmen hatalı çünkü ayrıntılı bir şekilde açıklamamışım ama bunun 1 gün ban'a sebep olacağını düşünmüyorum.@oynozan güzel kardeşim. Arkadaş footerı pencerenin altına sabitlemek istiyor. Sen ise en altta tutuyorsun. Footerı alıp üste koyunca bak ne oldu, en altta mı şimdi?
Edit fiddle - JSFiddle - Code Playground
JSFiddle - Test your JavaScript, CSS, HTML or CoffeeScript online with JSFiddle.jsfiddle.net
Ben raporladım. Çünkü dediğin yanlış. Arkadaşın istediği de olmamış düzenlediğin kodlarda. Moderatör arkadaş da bilmediği için açıklamana tav olmuş maalesef.
Şu bilgiyi de vereyim;
Footer etiketinin amacı SEO içindir. Botlara dersin ki burası sitenin alt kısmı. Botlar da siteyi ona göre tarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.