Site Giderek Yavaşladı

Bundan rahatsız tek ben miyim?

Eki Görüntüle 379526

Normalde böyle şeyler bende hiç çıkmaz mesela. Ama dün bilgisayarımı arkadaşın evine götürdüm. Orada Superbox internet var. Ona bağladım ve siteyi açtım, karşıma bu çıktı anlam veremediğim bir şekilde. Superbox ile alakalı bir durum olabilir mi acaba?

Genel olarak yavaşlama ve geç yüklenme bazen de ulaşamama sorunu mevcut.

Son düzenleme:
Bazen sosyalin kendisinin yüklenmesi bile uzun sürüyor. Bazense hiç yüklenmiyor, 10-15 dakika sonra tekrar deneyip giriyorum. Ben de yavaşlık hissediyorum.

Geliştiriciye bir el atmalılar bence. Kaç aydır gelmedi şu blog olayı. Arka plan fotoğrafı yapma kaç ay önce gitti, hala yok ortalıkta. Öne çıkar butonu aynı şekilde. Yavaşlığı da cabası. Bilmiyorum işin başındaki kişi/kişiler tembel gibi.

Geliştiriciye bir el atmalılar bence. Kaç aydır gelmedi şu blog olayı. Arka plan fotoğrafı yapma kaç ay önce gitti, hala yok ortalıkta. Öne çıkar butonu aynı şekilde. Yavaşlığı da cabası. Bilmiyorum işin başındaki kişi/kişiler tembel gibi.
Technopat'ta geliştirici yok. Konuşulan geliştirici muhabbeti o eklentiyi yazan geliştirici için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı