Giderek azalan yaşam sevinci

2020 senesi benim için çok ağır geçti.. Artık hiçbir şeyden keyif alamıyordum.
Sonra yavaş yavaş eski halime dönmeye başladım. Ufak şeylerden tekraren zevk alma isteği doğdu içimden.

Bende dönüm noktası olan şey Leyla ile Mecnun dizisi oldu. Anladım ki hayatta bazen sıkılmak, ufak detaylarda beklemek, bazen de sevmediğimiz şeyleri hemen geçmemek gerekiyor. Böyle yaparak ufak şeylerden keyif aldım.. Leyla ile Mecnun dizisi psikolojik toparlanma oldu benim için, o saflığı hissettikten sonra ego kontrolü geldi bana. Bazen gülmek gerekiyormuş gibi..

Adama sadce merak ettiğimi söyledim onu aşağılayarak cevap vermemezlik gibi bir olay söz konusu değil ne anlatıyorsun acaba.

Forum sizin gibi sözünün arkasında durmayanlardan arınmalı şurada konu açmışım tartışmak için bir şey anlatmışım değerli forum üyeleri fikirlerini paylaşmış sizin gelipte bunu neden yazdınız yazdığınızda ne değişecek demeniz çok kırıcı ve kabaca.

Forum sizin gibi sözünün arkasında durmayanlardan arınmalı şurada konu açmışım tartışmak için bir şey anlatmışım değerli forum üyeleri fikirlerini paylaşmış sizin gelipte bunu neden yazdınız yazdığınızda ne değişecek demeniz çok kırıcı ve kabaca.
Hocam ne alakası var ilk olarak sadece hani burda bilgi alışverişi yapılabilecek pek bir durum yok anca hal hatır sormalık bir durum var yani biraz gereksiz bir konuymuş gibi geldi kırıcı ve kaba olduğumu düşünmüyorum

Hocam ne alakası var ilk olarak sadece hani burada bilgi alışverişi yapılabilecek pek bir durum yok anca hal hatır sormalık bir durum var yani biraz gereksiz bir konuymuş gibi geldi kırıcı ve kaba olduğumu düşünmüyorum.

Fazla uzatmayın lütfen bu tavrınızdan da vazgeçin hoş değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı