Site icra davası açmış

WhoGOD

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lise son ;)
Arkadaşlar merhaba. 4 5 ay önce kadar Valorant oyununu artık oynamadığım için 2 adet hesabımı, adı yasak olan bilindik bir alım-satım sitesi üzerinden satmıştım. Hesapların bir tanesinin ilk sahibi değildim. İlk sahibi olduğum hesap ise Riot tarafından tespit edilip banlanmış. Bana WhatsApp üzerinden sürekli mesaj atıyorlardı. En son site üzerinden hesabın eski sahibine ulaştım ve kendisi bu konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi. Ben de destekle iletişime geçip bunun benim sorumluluğumda olmadığını ve zaten hesap satışını Riot onaylamadığı için herhangi bir ücret de ödemeyeceğimi söyledim.
Kendileri yaklaşık 1 ay önce dava açmış fakat tebligat daha gelmemiş. Kendi avukatımıza söyledik ve olay tamamen internet üzerinden dolduğu ve hiçbir şeye imza atılmadığı için itiraz sonucu düşeceğini söyledi. Zaten sattığım hesaplardan aldığım para taş çatlasın 1500 TL falandır. İcra ise 2800 TL kadar açılmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sizce itiraz edersek kazanabilir miyiz bunun sonucunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı geri aldığına dair kanıt iste bakalım ne atacaklar. Mahkeme ister çünkü 😅

Bu sitelerde satış yapılmaz hesabı direkt silsen en azından başın ağrımaz bende 300'e yakın skinli LoL hesabımı satıyordum çocukda tam teknoloji cahili LoL'ün sitesine girip e postayı üzerine almayı dahi bilmiyor ben DC'den ekran açtırarak yaptırdım sonra bilgisayarına trojan mı sokmuş ne yapmış Steam hesabı Gmail'leri hepsi çalınmış LoL'de çalınmış gelmiş bana yazıyor hesabım çalındı ben geri kurtarınca da hesap güvenlik ihlalinden dolayı kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı. O zaman paramı geri ver ayağına yattı bende verir miyim direkt kapattım siteyi kartıma atıp harcamıştım bile parayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı