[Site Kapanmış] Mandalinev.com sitesi güvenilir mi?

Dediğiniz gibi yeni açılmış belki reklam hazırlamaya zamanları olmamış olabiliriz, yakın zamanda reklamlarını görebiliriz.
Şikayetvar da genellikle fiyatın birden arttığını ve yanlış ürün gönderildiğini görünce açıkçası pek guvenemedim. Yeni açılmış olması da cabası.

Şikayetvar da genellikle fiyatın birden arttığını ve yanlış ürün gönderildiğini görünce açıkçası pek guvenemedim. Yeni açılmış olması da cabası.

Ben acemiliklerine veriyorum, yakın zamanda düzeltmezse o zaman kötü bir site olduğu açık bir şey olur.

Ucuz bulduğunuz şeyler ne? Bana tüm fiyatları aynı gibi görünüyor.

Bana da.

Ayrıca Şikayetvar gibi bir sitede 3.2 puan yapmak kolay değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben Apple Watch 7 45mm cellular modelini aldım. Trendyol ve diğer yerlerde 8600+ fiyatlar var ama burası cazip geldi arada iyi fark var. Şu an kargoya verildi olarak görüyorum ve her gelişmede SMS geliyor, burada bir sorun yok ancak beni kıllandıran nokta 75 TL'lik ilk sipariş indirimi varmış bunu satın alımdan sonra gördüm ve canlı desteğe sordum bana IBAN numaranıza gönderilir dediler bu beni çok düşündürdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben Apple Watch 7 45mm cellular modelini aldım. Trendyol ve diğer yerlerde 8600+ fiyatlar var ama burası cazip geldi arada iyi fark var. Şu an kargoya verildi olarak görüyorum ve her gelişmede SMS geliyor, burada bir sorun yok ancak beni kıllandıran nokta 75 TL'lik ilk sipariş indirimi varmış bunu satın alımdan sonra gördüm ve canlı desteğe sordum bana IBAN numaranıza gönderilir dediler bu beni çok düşündürdü.
Hocam biz size peşin peşin söyledik. Bilinmedik daha ismi bilinmedik sitelerden alışveriş yapmanız önerilmez diye. Siz bilirsiniz bu size kalmış bir şey.

Bende alışveriş yaptım dün kargoya verilecekti yoğunluktan verilmedi falan denildi şu an iletişim kuramıyorum beklemedeyim.

Bende alışveriş yaptım dün kargoya verilecek denildi verilmedi yoğunluk felan denildi şuan iletişim kuramıyorum umarım bir sıkıntı çıkmaz .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı