Site tasarımı nasıl olmuş?

@Eray Türkay hocam her güncelleme ile daha güzel hale geliyor ama bence navbar tasarımı değişmeli, daha modern olmalı. Eğer kullanmıyorsanız swiper.js kütüphanesine bakmanızı öneririm, işinize yarayacaktır.

Son düzenleme:

Benim de menü pek hoşuma gitmiyor. Bakalım. Teşekkür ederim öneri için.

Benim de menü pek hoşuma gitmiyor. Bakalım. Teşekkür ederim öneri için.
Rica ederim hocam front-end ile ilgili yerlerde görüş belirtilirim. Sormak istediğiniz bir kısmı varsa sitenin sorabilirsiniz.

Rica ederim hocam. Front-End ile ilgili yerlerde görüş belirtilirim. Sormak istediğiniz bir kısmı varsa sitenin sorabilirsiniz.

Hocam, menü üzerine bir arama motoru ekleyeceğim. Güzel bir arama motoru tasarımını ihtiyacım var. Arşivimde şöyle bir şey var. Bunu yeniden tasarlasam işimi görür sanırım.

Güzel duruyor, bir CSS ayarı çekerseniz buna kullanılır. Temeli iyi yani

Bu arada uygulamaları göstermeniz için mutli item yapmak isterseniz diye swiper.js önerdim. Bence şık durur, denerseniniz sevmezsiniz yapmazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana cidden sade ve güzel olmuş. Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…