Site tasarımı nasıl olmuş?

Hocam yoksa karanlık tema güzel gider bu tasarıma.

O İngilizce dil ile birlikte gelecek.
Ek olarak yama notlarımızı paylaşacağımız bir sayfamız var.

1627928222585.png
 
@Eray Türkay hocam her güncelleme ile daha güzel hale geliyor ama bence navbar tasarımı değişmeli, daha modern olmalı. Eğer kullanmıyorsanız swiper.js kütüphanesine bakmanızı öneririm, işinize yarayacaktır.
 
Son düzenleme:
@Eray Türkay hocam her güncelleme ile daha güzel hale geliyor ama bence navbar tasarımı değişmeli, daha modern olmalı. Eğer kullanıyorsanız swiper.js kütüphanesine bakmanızı öneririm, işinize yarayacaktır.

Benim de menü pek hoşuma gitmiyor. Bakalım. Teşekkür ederim öneri için.
 
Rica ederim hocam. Front-End ile ilgili yerlerde görüş belirtilirim. Sormak istediğiniz bir kısmı varsa sitenin sorabilirsiniz.

Hocam, menü üzerine bir arama motoru ekleyeceğim. Güzel bir arama motoru tasarımını ihtiyacım var. Arşivimde şöyle bir şey var. Bunu yeniden tasarlasam işimi görür sanırım.

1627928499108.png
 
Hocam, menü üzerine bir arama motoru ekleyeceğim. Güzel bir arama motoru tasarımını ihtiyacım var. Arşivimde şöyle bir şey var. Bunu yeniden tasarlasam işimi görür sanırım.

Eki Görüntüle 1126288
Güzel duruyor, bir CSS ayarı çekerseniz buna kullanılır. Temeli iyi yani

Bu arada uygulamaları göstermeniz için mutli item yapmak isterseniz diye swiper.js önerdim. Bence şık durur, denerseniniz sevmezsiniz yapmazsınız.
 
Merhabalar, son 3 aydır gerek masaüstü yazılımları, gerek iş güç derken siteyi yazmaya pek vaktim olmadı. Son 1 hafta içinde biraz kod düzenlemesi ve geliştirme yaptım.

Görüşlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 1126239

Eki Görüntüle 1126240

Eki Görüntüle 1126241

Burası yazılımlar sayfası;

Eki Görüntüle 1126242

Eki Görüntüle 1126243

Not: Site responsive uyumludur.
Kullanılan teknolojiler: HTML, CSS, JS, PHP, MySQL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Şaka bir yana cidden sade ve güzel olmuş. Elinize sağlık.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı