Site üstünden keylogger atmak için kullanılan yöntemler

321777

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Site üstünden keylogger atmak mümkün mü? Çerezler ile atılamıyormuş. Peki başka türlü yapılabilinir mi?

Arkadaşlar merhaba. Site üstünden keylogger atmak mümkün mü? Çerezler ile atılamıyormuş. Peki başka türlü yapılabilinir mi?
Neden soruyorsunuz? Eğer böyle bir şey yaparsanız hakkınızda dava açılabileceğini biliyorsunuzdur umarım.

Sizce uzaktan insanlara nasıl başkalarına dijital zarar verebileceklerini anlatan bir foruma mı benziyoruz?

Buna moderatörler karar veriyor belki iyi bir amaç için kullanılacak bu yüzden moderatörler konuyu onaylamış.

Birinin bilgisayarına veya herhangi bir elektronik cihazını hacklemek veya keylogger atmak yasal değil böyle soruları bu forumda sormayın lütfen.
Buna moderatörler karar veriyor belki iyi bir amaç için kullanılacak bu yüzden moderatörler konuyu onaylamış.
Keylogger atmanın nasıl bir iyi amacı olabilir. Merakımdan soruyorum.

Sanırım arkadaş kendi bilgisayarına keylogger yediğini düşünüyor.Dünde böyle bir konu açılmıştı fakat kendisi miydi bilmiyorum.

Büyük ihtimalle öyle zaten böyle bir şey forumlarda soru sorarak yapılamaz.

Buradaki bilgiler ile böyle bir şey yapması mümkün değil.

Neyse gereksiz bir konu açmış arkadaş, kimse de düzgün cevap vermemiş zaten, böyle bir şey yapması mümkün değil ancak araştırıp böyle bir işe bulaşırsa hapis yatar.

Oldu, nasıl yapıldığını söyleyelim sonra okuyan herkes millete keylogger atsın.

Sizce uzaktan insanlara nasıl başkalarına dijital zarar verebileceklerini anlatan bir Forum'a mı benziyoruz?

Neden soruyorsunuz? Eğer böyle bir şey yaparsanız hakkınızda dava açılabileceğini biliyorsunuzdur umarım.

Geçen bir scammerın sitesine girmiştim. Keylogger yedim mi onu merak ettiğim için soruyorum ama sağ olun hepiniz yok yapma etme, yahu soruma cevap versenize akıl hocalığı istemedim ki ben. Şöyle bir soru mu sordum acaba? Millete keylogger atsam nasıl olur vs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…