Site yapmak için hangi dili kullanmalıyım?

Selamlar hocam öncelikle açıklamalarınız için teşekkür ederim ben meslek lisesinden mezun oldum ve gerçekten 4 sene boyunca robotiktir C# PHP Python cart curt her şeyi gösterdiler o zamanlar C# o kadar dikkate almamıştım ama çok pişmanım keşke üzerine gitseydim sizden alacağım deneyim transferleri sayesinde C# kendimi daha çok geliştirmek istiyorum ekstra olarak öneri ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim bir de ben aslında şu an web işleriyle uğraşmaya çalışıyorum yani C# öğrenmek için hangi kaynaklar incelenebilir siz ne şekilde öğrendiniz merak etmekteyim bana katkısı ne gibi gibi teşekkür ederim...

Hangi lise.

selamlar hocam öncelikle açıklamalarınız için teşekkür ederim ben meslek lisesinden mezun oldum ve gerçekten 4 sene boyunca robotiktir c# php python cart curt her şeyi gösterdiler o zamanlar c# o kadar dikkate almamıştım ama çok pişmanım keşke üzerine gitseydim sizden alacağım deneyim transferleri sayesinde c# kendimi daha çok geliştirmek istiyorum ekstra olarak öneri ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim bir de ben aslında şu an web işleriyle uğraşmaya çalışıyorum yani c# öğrenmek için hangi kaynaklar incelenebilir siz ne şekilde öğrendiniz merak etmekteyim bana katkısı ne gibi gibi teşekkür ederim....
Merhabalar, C# ile ilgili temel bilginiz var ise TechBuddy YouTube kanalına bakmanızı öneririm. Eğer bilginiz oldukça az ise Engin Demiroğ'un C# Online Kamp'ına bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca anlamadığınız her noktada Technopat üzerinde konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

@TheAny nickli kıymetli forumdaşımın C# ve programlama üzerinde derin bilgisi var. Kendisinden de olabildiğince faydalan mutlaka.

halit narin mesleki ve teknik anadolu lisesi

Merhabalar, C# ile ilgili temel bilginiz var ise TechBuddy YouTube kanalına bakmanızı öneririm. Eğer bilginiz oldukça az ise Engin Demiroğ'un C# Online Kamp'ına bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca anlamadığınız her noktada Technopat üzerinde konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

@TheAny nickli kıymetli forumdaşımın C# ve programlama üzerinde derin bilgisi var. Kendisinden de olabildiğince faydalan mutlaka.
Hocam samimi ve faydalı desteğiniz için teşekkür ederim... inceleyeceğim ve önerdiğiniz nicke sahip olan hocama da danışacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı