Çözüldü Siteden alınan CS:GO skinleri pazarda satılır mı?

• Konuyu başlatan 56136
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.621
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

56136

Megapat
İyi Sosyaller bazı sitelerde CS:GO silahları satılıyor. Bunları aldıktan sonra Steam pazar üzerinden direkt satış yapabiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skinleri başka bir Steam hesabına aktarmak isterseniz 7 gün takas kısıtlaması var. Ama bu durum topluluk pazarında direkt satmaya engel değil.
İsim vermek suç mu bilmiyorum ama bir siteden alacağım site büyük ihtimalle bana başka bir hesap üzerinden yollarlar, ben bunu topluluk pazarında satabilirim ama bir arkadaşıma falan veremem değil mi ?

İsim vermek suç mu bilmiyorum ama bir siteden alacağım site büyük ihtimalle bana başka bir hesap üzerinden yollarlar, ben bunu topluluk pazarında satabilirim ama bir arkadaşıma falan veremem değil mi?

Evet, skin size takas yolu ile bir Steam hesabından yollanacaktır. Skini teslim aldıktan sonra direkt topluluk pazarında satabilirsiniz ama bir arkadaşınıza yollamak isterseniz 7 gün takas sınırlaması var. 7 gün sonra istediğiniz kişiye yollarsınız, sıkıntı olmaz.

İsim vermek suç mu bilmiyorum ama bir siteden alacağım site büyük ihtimalle bana başka bir hesap üzerinden yollarlar, ben bunu topluluk pazarında satabilirim ama bir arkadaşıma falan veremem değil mi?

1 hafta beklersen ne istersen yapabilirsin ister sat ister takasla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı