İyi Sosyaller bazı sitelerde CS:GO silahları satılıyor. Bunları aldıktan sonra Steam pazar üzerinden direkt satış yapabiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
İsim vermek suç mu bilmiyorum ama bir siteden alacağım site büyük ihtimalle bana başka bir hesap üzerinden yollarlar, ben bunu topluluk pazarında satabilirim ama bir arkadaşıma falan veremem değil mi ?
İsim vermek suç mu bilmiyorum ama bir siteden alacağım site büyük ihtimalle bana başka bir hesap üzerinden yollarlar, ben bunu topluluk pazarında satabilirim ama bir arkadaşıma falan veremem değil mi?
Evet, skin size takas yolu ile bir Steam hesabından yollanacaktır. Skini teslim aldıktan sonra direkt topluluk pazarında satabilirsiniz ama bir arkadaşınıza yollamak isterseniz 7 gün takas sınırlaması var. 7 gün sonra istediğiniz kişiye yollarsınız, sıkıntı olmaz.
İsim vermek suç mu bilmiyorum ama bir siteden alacağım site büyük ihtimalle bana başka bir hesap üzerinden yollarlar, ben bunu topluluk pazarında satabilirim ama bir arkadaşıma falan veremem değil mi?