Siteden alınan GTA V online hakkında

xGamerCLocKx

Hectopat
Daha fazla  
Bir çok sitede GTA V ön sifariş çıktı. Ben oyunu bir rus sitesinden aldım. Sorum şu, bu sitelerdeki GTA V le Steam üzerinden alinan GTA V in online serverleri aynımı yani hemen hemen aynı oyunmu ? Ve oyunu RGSC dan steama aktara bilirmiyiz ?

Hangi siteden aldınız bilmiyorum ama onlar Rusya'da oyun daha ucuz olduğu için ucuza satılıyor. Onun dışında orijinal oyundan hiçbir farkı yok. Steam'de etkinleştiremezsiniz çünkü region lock olacaktır.

Arkadaşım tüm sitedekiler RGSC aktifleşecek de "Region Lock" ne? Ve sorduğum şu; oyunu sen Steam'dan aldın, ben Rus sistesinden. İkimizde aynı online map'de oynayabilecek miyiz? Aynı mı oluyor oyun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım tüm sitedekiler RGSC aktivleşecek de region lok ne ? Ve sorduğum şu .oyunu sen steamdan aldın ben tus sitesinden 2 mizde online de aynı mapda oynuya bilicezmi ? Aynımı oluyor oyun ? ( umarım anlata bildim)
Lütfen Türkçe kurallarına uy. Ceza alabilirsin ve bundan daha önemlisi Türkçe'yi çiğniyorsun.

Region lock, bazı oyunların bölgeleri yüzünden başka bölgede etkinleşmemesidir. Yani Rusya kodunu Türkiye'de etkinleştiremezsin. (Steam için.) Oyun sonuçta orijinal, server olayı nasıl olacak bilmiyorum ama başka herhangi orijinale sahip biriyle oynayabilmen gerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı