Sivas Üniversitesi nasıldır?

• Konuyu başlatan Nea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 582
Eğlence, sosyal aktivite yönünden sıfır. Şehir küçük, o dediğiniz de doğru ancak arkadaş, üniversite hayatı boyunca 4 yıl boyunca sürekli gezecek değil. Birkaç yobazı baz alarak şehir hakkında genelleme yapmak da doğru olmaz.

Eğlence, sosyal aktivite yönünden sıfır. Şehir küçük, o dediğiniz de doğru ancak arkadaş, üniversite hayatı boyunca 4 yıl boyunca sürekli gezecek değil. Birkaç yobazı baz alarak şehir hakkında genelleme yapmak da doğru olmaz.

Olabilir. Ama minimum 4 yıl okuyacağını varsayarsak bir dışarı çıkmak istediğinde bile gidecek bir etkinlik yapacak hiçbir imkanı olmaması çok zor. Psikolojik yönden daha da sıkıntı depresyona sokar adamı.

@ALUU, doğrudur da dilerse çevre illere gidebilir. Aktivite olarak da kafe, clup vs. diyelim. Her gün bunlara da gidilmez zaten.

İstanbullu olduğun için Sivas seni tatmin etmeyebilir. Kampüsü kaliteli ama. Şehir ucuz. Ailen çok zengin değilse yurt ta çıkar. Başka bir iyi tarafından bakarsan şehirde YHT var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birden bu video aklıma geldi nedense.

Evden pek çıkmayan biriyim ama ben bile seçmiyorum neden dersen şehir insanları hakkında çok iyi şeyler duymadım. 6 yıl orada yaşayacaksın sadece üniversite bakımından düşünme her şeyi. O üniversiteye gidenlerin yarısı Sivaslı bir de.
Kütahya, Trabzon, Ordu, Uşak, Zonguldak, İzmir, Gaziantep, Rize, Giresun ve Karabük yazabilirsin Sivas dışında.
Sivas üniversitesi ve kampüsü bayağı güzel ama şehir ve şehir insanları güzel değil, seçeceksen bunu göze al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı