Sivas'ta TurkNet kullananlar memnun mu?

Bunun ISS ile alakası yok bunun senin alt yapınla kablolarınla bilgisayarın modemin vb şeyler ile alakalı ISS sana zaten ne kadar iyi hizmet alıyorsan o kadar iyi internet hizmeti sağlar. Şekil ben ankaradayım Türk Telekom'dan çok memnunum 50 Mbps kullanıyorum ama bana 55 Mbps kadar hız geliyor ama bir başkası Türk Telekom'dan memnun olmayabilir bunu böyle anlayamazsın yani.

Bunun ISS ile alakası yok bunun senin alt yapınla kablolarınla bilgisayarın modemin vb şeyler ile alakalı ISS sana zaten ne kadar iyi hizmet alıyorsan o kadar iyi internet hizmeti sağlar. Şekil ben ankaradayım Türk Telekom'dan çok memnunum 50 Mbps kullanıyorum ama bana 55 Mbps kadar hız geliyor ama bir başkası Türk Telekom'dan memnun olmayabilir bunu böyle anlayamazsın yani.

Altyapımda hiç sıkıntı yaşamadım, en fazla 61 Mbps veriyor. O zaman sıkıntı yaşamam gibi gözüküyor.

Sivas/Merkez'de gayet memnunum, 1 ay önce geçtim TürkNet'e şu an kablosuz 35-40 indirme, 7-9 yükleme hızı alıyorum ama ping (20-45) çok fazla, kablolu bağlanınca da 60-80 indirme, 7-9 yükleme hızı alıyorum ping de 15-35 arası oluyor. Tabii modem de çok önemli, TürkNet tarafından satılan kaliteli bir modem aldık biz çok fazla faydası oldu.

Eski internetin kablosuz 3/0.2 up/down ve 10-15 ping, kablolu 7-10/0.5-0.7 up/down ve 7-15 ping idi.

Konunun kesinlikle ISS ile de alakası var. Türk Telekom kesinlikle kullanmayın. Hayatımda aldığı parayı bu kadar hak etmeyen bir firma daha görmedim. Taahhütü de cabası, taahhütsüz kullanabileceğiniz memnun olmazsanız hemen ayrılabileceğiniz ISSlere yönelmenizde fayda var.

Konunun kesinlikle ISS ile de alakası var. Türk Telekom kesinlikle kullanmayın. Hayatımda aldığı parayı bu kadar hak etmeyen bir firma daha görmedim. taahhüdü de cabası, taahhütsüz kullanabileceğiniz memnun olmazsanız hemen ayrılabileceğiniz ISS'lere yönelmenizde fayda var.

Tamam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı