kayra_1907
Hectopat
Sivas'ta TürkNet aktif altyapısının bulunduğu yerlerde TürkNet kullananlar memnun mu?
Bunun ISS ile alakası yok bunun senin alt yapınla kablolarınla bilgisayarın modemin vb şeyler ile alakalı ISS sana zaten ne kadar iyi hizmet alıyorsan o kadar iyi internet hizmeti sağlar. Şekil ben ankaradayım Türk Telekom'dan çok memnunum 50 Mbps kullanıyorum ama bana 55 Mbps kadar hız geliyor ama bir başkası Türk Telekom'dan memnun olmayabilir bunu böyle anlayamazsın yani.
Altyapımda hiç sıkıntı yaşamadım, en fazla 61 Mbps veriyor. O zaman sıkıntı yaşamam gibi gözüküyor.
Konunun kesinlikle ISS ile de alakası var. Türk Telekom kesinlikle kullanmayın. Hayatımda aldığı parayı bu kadar hak etmeyen bir firma daha görmedim. Taahhütü de cabası, taahhütsüz kullanabileceğiniz memnun olmazsanız hemen ayrılabileceğiniz ISSlere yönelmenizde fayda var.Bunun ISS ile alakası yok bunun senin alt yapınla kablolarınla bilgisayarın modemin vb şeyler ile alakalı ISS sana zaten ne kadar iyi hizmet alıyorsan o kadar iyi internet hizmeti sağlar. Şekil ben ankaradayım Türk Telekom'dan çok memnunum 50 Mbps kullanıyorum ama bana 55 Mbps kadar hız geliyor ama bir başkası Türk Telekom'dan memnun olmayabilir bunu böyle anlayamazsın yani.
Konunun kesinlikle ISS ile de alakası var. Türk Telekom kesinlikle kullanmayın. Hayatımda aldığı parayı bu kadar hak etmeyen bir firma daha görmedim. taahhüdü de cabası, taahhütsüz kullanabileceğiniz memnun olmazsanız hemen ayrılabileceğiniz ISS'lere yönelmenizde fayda var.
50 var hocam kendim kullanıyorum.61 vermezler 50 verirler 50 yok diye biliyorum onlarda 35 100 vardı sanırım 35 alırsın büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.