Sıvı sabun mu katı sabun mu kullanıyorsunuz?

Değerli hocam, elmas vardır parıl parıl parlar. Lakin bilmez ki kömürdür yerine gelecek olan. ☝🏼

Kibiriniz ile size hayatta başarılar dilerim zira, bu patika açınız ile prognoz bakımından hiç bir şansınız yok. 🥀

Konuyu saptırmak amacınız ise başarılı oldunuz.

Hayırlı geceler. 🙌🏼
Hocacığım siz kendini bilmezlere bakmayın! Buyurun bizler hoş sohbetinizde nail olmaktan şeref duyan forumdaşlarımızla ilgilenelim. 👋😩💦

Bazısı çekememezliğini böyle dışa vurur değerli üstadım. Geçen gün başıma gelenleri siz biliyorsunuz.

Hocacığım siz kendini bilmezlere bakmayın! Buyurun bizler hoş sohbetinizde nail olmaktan şeref duyan forumdaşlarımızla ilgilenelim. 👋😩💦

Bazısı çekememezliğini böyle dışa vurur değerli üstadım. Geçen gün başıma gelenleri siz biliyorsunuz.

İletiniz doğrultusunda bildirim panelime düşen bildiriminizi görür görmez ivedilikle mesaj yazmaya koyulma isteği ile kavruldum sayın üstadım. 🤌🏼

O kadar haklı olarak çok güzel bir konuya hususi olarak parmak bastınız hocam. 🙌🏼

Bu tip insanları katı ve sıvı sabunla yıkayıp akabinde üzerine IPA sürüp çevremizden arındırmalıyız. 🙏🏼🎭

Peki değerli hocam siz neyi tercih ediyorsunuz? Katı mı, sıvı mı? :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı