Sıvı soğutma almaya değer mi ?

@BilgisayarKurdu son kısma kadar dediklerine katılıyorum. Hava soğutmaların bükülmeye yol açtığına dair haberler ortada. Bunun neresi yanlış düşünceye sevk etmek? Sadece detaylı bir bilgilendirme yapmadım. Yalan, yanlış bir paylaşım yok ortada. Paylaştığın bilgileri her zaman takip ederim. Ancak böyle alaycı hitaba, insanları küçük görmeye hiç gerek yok. Ki benden küçüksün. 45 yaşındaymış gibi abiniz açıklasın vs. Önce saygı. İyi sosyaller.

Sizin bir yanlış bilgilendirme yaptığınızı söylemedim, açıkladığım üzere böyle bir gerçek zaten var. Sadece detayları vermediğiniz için bu bilgi yanlış kişilerin elinde dağılıyor, sorgulamayan insanların kafasında yanlış düşüncelere yol açıyor. Yeni nesil işlemciler varken insanlar eskilerine yöneliyor.
Ben diğer arkadaşa sinirlenince size patladı son kısımda :) Oradan size karşı alaycı bir tutum sergilemiş gibi gözüküyorsam özür dilerim şahsım adına.
Yaşım 18, Erkan abi orta yaşlarda olduğu için böyle söyledim. Sizin yaşınızı zaten göremediğim için böyle söyledim.
Benim profilimde açık, gözüküyor, yaşımı görüyor herkes. Bunda alınacak bir durum yok bana kalırsa :)
Sizin yorumunuz da zaten sıvı soğutmalardan korkulmaması yönünde, bunun da farkındayım.

"Su sıvıdır, her sıvı iletkendir, aksi iddia edilemez" "Sıvı soğutmalar akıtıyor, sisteminiz yanar" diyenlere bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz, haliyle sinirler geriliyor ancak son kısımda ne alaycı ne küçük düşürücü hiçbir sözüm yoktur size karşı. Yanlış anlaşılmasın :)

@BilgisayarKurdu benim de yaşım 25. Açık olması lazımdı profilimde. Tekrar kontrol ederim. Sadece eksik bilgi vermişim. Bu konuda bende hatalıyım. Ama hoş değildi kullandığın kelimeler. Sorun yok. Özür dileme lütfen. Olur böyle bazen.

@BilgisayarKurdu Hava soğutmaların bükülmeye yol açtığına dair haberler ortada. Bunun neresi yanlış düşünceye sevk etmek? Sadece detaylı bir bilgilendirme yapmadım.
Siz öyle bir durumla karşılaştınız mı? Şahsen 10'dan fazla değişik hava soğutucu (En büyüğünden en küçüğüne kadar) kullandım ancak öyle bir durumla karşılaşmadım. Elbette öyle sorunlar yaşayan olmuştur, ancak genelleme yapmak hiç de doğru değil.
Ha, olma ihtimalini gözününde bulundurursak: Evde TV izlerken ya da balkonda hava alırken maganda kurşunuyla gitmeyeceğimiz ne malum?:)
@BilgisayarKurdu
Paylaştığın bilgileri her zaman takip ederim. Ancak böyle alaycı hitaba, insanları küçük görmeye hiç gerek yok. Ki benden küçüksün. 45 yaşındaymış gibi abiniz açıklasın vs. Önce saygı. İyi sosyaller.
Açıkçası BilgisayarKurdu'nun alaycı mesajını göremedim. (Kesinlikle onu savunma amaçlı yazmıyorum)
Elbette bazen yalan yanlış habere sinirlenmemek mümkün olmuyor.
Bakınız: Sosyalde daha önce karşılaştığım mesajlar: ''SLI tavsiye etmiyorum, donma, driver sorunları oluyor, vs.''
Yine bakınız: ''Benzinli araç tavsiye ediyorum. Çünkü en az yakan araba'' Bunlar doğru mu sizce?
''Abiniz'' olayına da değineyim: Ben gerçekte 1 Nisan 1977 doğumluyum. Yani sizden 13 yaş büyüğüm. Hal böyle olunca neden rahatsız oldunuz? Şahsen kendimden 1 yaş bile büyük bir insana ağabey demek bana gurur veriyor.:)

Katılıyorum, ben haksız olmadığım noktada bile özür dileme noktasında bir gurur yapmıyorum. Bilmediğim bir şey varsa da aynı şekilde çok bilmişliğe kapılmayıp bilmediğimi belirtiyorum.
Yorum yaptığım bir konuda yanlış bilgilendirmeler varsa bunu düzeltirim ne pahasına olursa olsun. Aksi halde sanki o yanlış bilgilendirmeleri onaylıyormuşum gibi anlaşılır.

@er36po ben haberlere yönelik bunu söyledim. İlla olur veya olmaz gibi bir tezim olmadı. Her parça için geçerli. Bozulabilir, arıza olabilir. Eksik yazdığım kısmı söyledim. Bu konu da bende hatalıyım. BilgisayarKurdunun neymiş ile başlayan cümleleri biraz hoşuma gitmedi. Ama sorun yok. Bir kusurum varsa bende özür dilerim.
Abiniz kısmı ile ilgili olarak da bunu büyük birisi söylerse daha iyi olur dedim. Benim abimsiniz buna eyvallah. Ama bu abiniz kelimesini sizden de büyük biri derse daha uygun olur diye düşünüyorum.

Demek Türkiye'ye gelmiş. Amazon.com adresinden 60 dolara almıştım. Çok pahalı. Ve fanları sökülemiyor. Ama işini iyi yapıyor.
60 dolar mı şu meşhur indirim gününden mi yararlandın çünkü şuanda aamazon'da 98 dolar. İşini iyi yapsında fanlarını sökme gibi bir derdim yok :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı