Sıvı soğutma fan yönü nereye doğru olmalı?

Mosleman

Hectopat
Merhaba, uzun zamandır sıvı soğutma kullanmama rağmen işlemci sıcaklığım 80 derece oluyordu, bugün araştırdım fanların radyatöre doğru hava vermesi gerekiyormuş ama elimi fana uzattığımda fan radyatöre değil dışarı hava veriyor, bu fanın radyatöre üflemesi için ne yapabilirim? Sökmeden bir ayarlardan vs olur mu? Ya da nasıl sökeceğim tek başıma yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsel atabilir misiniz? Kasaya önce radyatörü monte edip ardından fanları da radyatöre doğru hava verecek şekilde monte edeceksiniz.

Görsel atabilir misiniz? Kasaya önce radyatörü monte edip ardından fanları da radyatöre doğru hava verecek şekilde monte edeceksiniz.

Kasanün üst kısmına takılı fakat elimi kasanın içine koyunca anladım içeri hava üflüyor normalde dışarı üflemesi gerekir, benim sorum dışarı nasıl fanların yönünü değiştirebilirim?

bir kısa yolu varmı fan yönü değiştirmek için yoksa kasadan söküp ters çevirip tekrar mı vidalayım ?

Tabii ters çevirmeniz yeterli olur.

Şuradan yönü anlayabilirsiniz. Görsel yükleyemediğim için linki bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…