Sıvı soğutma fanı takma usulü

aGrasiwe

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.

H100X sıvı soğutmam mevcut. Kendimce bir montaj yapmıştım kasanın önüne. Benim yaptığım montaj şekli tam olarak Technopat'ın aşağıdaki şekilde kasanın önüne monte ettim. Yalnız videoda tam paylaştığım dakika da kasanın önüne montaj olduğu için fanların radyatöre hava verecek şekilde değil sıcak havayı çekecek şekilde monte edilmesi gerektiğini söylüyor. Bu biraz mantığa aykırı değil mi? Bu konuda fikri olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yakınım için bilgisayar montajı yaptığımda bende radyatörü kasanın önüne konumlandırıp fanları sıcak havayı dışarı atacak şekilde takmıştım fakat bilgisayarı verdikten birkaç gün sonra ısınma sorunu yüzünden bana geri gelmişti bende fan yönlerini içeriye üfleyecek şekilde ideal kasa havanlandırması mantığında yaptım herhangi bir sorun ya da şikayet kalmadı... Kısa özet geçmek gerekirse benim görüşüm fanların radyatöre (kasanın içine) üflemesi hem radyatör hem de kasa havalandırması için daha iyi olacağı yönünde.

Bir yakınım için bilgisayar montajı yaptığımda bende radyatörü kasanın önüne konumlandırıp fanları sıcak havayı dışarı atacak şekilde takmıştım fakat bilgisayarı verdikten birkaç gün sonra ısınma sorunu yüzünden bana geri gelmişti bende fan yönlerini içeriye üfleyecek şekilde ideal kasa havanlandırması mantığında yaptım herhangi bir sorun ya da şikayet kalmadı... Kısa özet geçmek gerekirse benim görüşüm fanların radyatöre (kasanın içine) üflemesi hem radyatör hem de kasa havalandırması için daha iyi olacağı yönünde.
Hocam nasıl dışarı atacak şekilde videoya baktınız mı acaba. Kasanın içinde fanlar ve radyatörden çekip yine kasanın içine verecek şekilde mi yoksa dışardan radyatöre üfleyecek şekilde mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı