BinaryHawk
Kilopat
Sıvı soğutucunun hortum kıvrımları nasıl olmalı? Mevcut görsellerdeki kıvrımlardan hangisi uygun?
Sıvı soğutmayı ön-arka kasaya göre ters montelemişsin gibi görünüyor.Sıvı soğutucunun hortum kıvrımları nasıl olmalı? Mevcut görsellerdeki kıvrımlardan hangisi uygun?
Sıvı soğutmayı ön-arka kasaya göre ters montelemişsin gibi görünüyor.
Eki Görüntüle 2237178
Boru arkadaki fanı kapatıyor, ön tarafında hdd/ssd bir şeyler mi var da bu taraftan monteledin?
Kasa ASUS AP201 mATX panel kısmında PSU var, dediğiniz gibi yaparsam, pompa sığmıyor.
Seninkinin böye görselini göremediğimden, düzenleyebilir misin diye sordum zira, düzenleyemezsen istesende istemesende böyle takacaksın, borular aşırı gergin olmasın. Sağduyulu ve zeki bir insan bunu RAM'lere baskı yapmayacak şekilde takmayı uygun görecektir - sanırım 3 oluyor.Dikkat edersen PSU ortada ve görseldeki pompa içeride dışarıda değil, benimki dışarıda, pompa dışarıda olmasa oluyor.
Seninkinin böye görselini göremediğimden, düzenleyebilir misin diye sordum zira, düzenleyemezsen istesen de istemesen de böyle takacaksın, borular aşırı gergin olmasın. Sağduyulu ve zeki bir insan bunu RAM'lere baskı yapmayacak şekilde takmayı uygun görecektir - sanırım 3 oluyor.
Evet bende onu kast ediyorum, diğer şeyler olmuyorsa konuştuğumuz, 3 tek seçim.Üçüncü resimde RAM'lere değmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.