Sıvı soğutma içindeki sıvıyı akıttı

Konumuz Türk malı ürünlerin kalitesi değil. Arkadaşın sorunu.

Sonuçları paylaşırsanız daha iyi olur.
Yok yani benim bir derdim yok. Ama arkadaş laf atıyor.

Ban atmadan önce bir iki saniye düşünseydiniz keşke. Sanırım çoğu mesajı okumadan ban atıyorsunuz, objektif olmak önemli. Mesajlar, bütüne göre değerlendirilmelidir.

Teşekkür ederim tekrardan, aynen öyle yani yapıştırma kavramını anlamadım ben olmuyorsa yenisini yollayın. Yok ama kendime güzel bir sıvı soğutma alıp bunları da gerekirse mahkemeye vereceğim yıllarca sürse bile arkasında duracağım böyle birşey olmaz yani
Hasar gören parçalarınız için iade/değişim oldu mu?

Son düzenleme:
Yok yani benim bir derdim yok. Ama arkadaş laf atıyor.

Ban atmadan önce bir iki saniye düşünseydiniz keşke. Sanırım çoğu mesajı okumadan ban atıyorsunuz, objektif olmak önemli. Mesajlar, bütüne göre değerlendirilmelidir.

Hasar gören parçalarınız için iade/değişim oldu mu?

Değişim oldu dün kargoya verdim tekrardan yolladım, sıfırı gelecek. Birçok telefon görüşmesi sonucu satın aldığım yer her aradığımda beyefendi şurayı arayın burayı arayın diyip duruyor sanki ben ürünü bir başkasından almışım gibi. Deep Coolu arayın dedi siz düşünün yani yabancı dilim iyi olsa arayıp Türkiye'de yaşanan rezillikleri dile getirirdim. Parçanın tamirini yapan kişiye ulaştım ve durumu anlattım oda ürünü oraya kargolamamı sıfırını göndereceğini söyledi, sitelerine baktığımda oranın da bilgisayar parçaları satan bir yer olduğunu gördüm. Yani malum site oralardan alıyor bize satıyor kontrol harici bir sıkıntı olunca (değişim-iade) da beyefendi şurayı arayın fln diyor.

Değişim oldu dün kargoya verdim tekrardan yolladım, sıfırı gelecek. Birçok telefon görüşmesi sonucu satın aldığım yer her aradığımda beyefendi şurayı arayın burayı arayın diyip duruyor sanki ben ürünü bir başkasından almışım gibi. Deep Coolu arayın dedi siz düşünün yani yabancı dilim iyi olsa arayıp Türkiye'de yaşanan rezillikleri dile getirirdim. Parçanın tamirini yapan kişiye ulaştım ve durumu anlattım oda ürünü oraya kargolamamı sıfırını göndereceğini söyledi, sitelerine baktığımda oranın da bilgisayar parçaları satan bir yer olduğunu gördüm. Yani malum site oralardan alıyor bize satıyor kontrol harici bir sıkıntı olunca (değişim-iade) da beyefendi şurayı arayın fln diyor.
Kaç gün oldu alalı? Geri iade iste eğer ki yine aynı şekilde "Orayı, burayı arayın" derlerse, Tüketici Hakları Mahkemesine başvuracağını hatta dilekçenin hazır olduğunu söyle. Bak o zaman ne diyecekler. Ben bir aralar Bimeks' den aldığım mouse aynı şekilde hatalı çıktı, telefon açtım aynı şekilde başka yerleri aramamı söyledi. Bahsettiklerimi söylediğimde ürün değişti. Peki değiştiğini nasıl anladın dersen. Ürünün etiketini tırnağım ile çok küçük bir yerinden kaldırdım, yenisi geldiğinde oranın kalkmamış olduğunu görünce anladım. (y)

Kaç gün oldu alalı? Geri iade iste eğer ki yine aynı şekilde "Orayı, burayı arayın" derlerse, Tüketici Hakları Mahkemesine başvuracağını hatta dilekçenin hazır olduğunu söyle. Bak o zaman ne diyecekler. Ben bir aralar Bimeks' den aldığım mouse aynı şekilde hatalı çıktı, telefon açtım aynı şekilde başka yerleri aramamı söyledi. Bahsettiklerimi söylediğimde ürün değişti. Peki değiştiğini nasıl anladın dersen. Ürünün etiketini tırnağım ile çok küçük bir yerinden kaldırdım, yenisi geldiğinde oranın kalkmamış olduğunu görünce anladım. (y)
2016 Eylül sonunda sipariş verdim ama diğer parçaları beklemek, yurttan eve gelmem kurmam falan derken bayağı zaman almıştı. Benim radyatörümde hafif ezik vardı, boruların orayı da yapıştırmışlardı yani her türlü yenisini olup olmadığını anlarım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bileşenlerin zarar gördüyse, öncellikle bunları resmi makamlardan ispat ettirmen gerekiyor. İlgili tarafa üründen kaynaklı zararını bildir ödemeye yanaşmazlarsa. İlgili icra mahkemesine başvur, bilirkişi heyeti raporunu hazırlasın ürünlerinin bedeli + tazminat talep edersin. Büyük ihtimal kasanın hasar sebebini bulmak için 30 günlük bir süre talep ederler. Tazminat talebini oluşturmak için bilgisayarın kullanım amacı, aylık bilgisayar üzerinden elde edeceğin gelir. Bilgisayar erişiminin kısıtlanmasından dolayı yaşadığın travma. Kısaca maddi manevi bütün problemleri dava dosyana eklemen gerekli. 6-9 ay içerisinde netice alacağına inanıyorum.

@Starbound Konu sahibi arkadaş yukarıda belirtmiş, anakart ve RAM'ler değişmiş. Ancak burada değişmesi gereken ürünün tamir edilip gönderilmesi saçma. Zaten fotoğrafları çekmişsin. Direkt olarak aç telefonu biraz da sert konuş, o parça sıfırından bile daha güzel bir şekilde eline ulaşır. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı