Sıvı soğutma nereden alınır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlla kendin göreceksin değil mi? Buyur bak 1-2 derece fark var 360 ile 420 arasında. Bu farkı iyi bir 360Mm'de sağlıyor.

Önerdiğiniz sıvı soğutma var mı diyorsunuz öneriyoruz doğru dürüst bakmıyorsunuz bile.

Bence bu konuya daha fazla bir şey yazmaya lüzum yok. Gereken yapıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlla kendin göreceksin değil mi? Buyur bak 1-2 derece fark var 360 ile 420 arasında. Bu farkı iyi bir 360mm de sağlıyor.

Önerdiğiniz sıvı soğutma var mı diyorsunuz öneriyoruz doğru dürüst bakmıyorsunuz bile.

360 gayet yeterli gelecekir o halde 13900k ya AQUA 240mm takmışlar ve 75 dereceyi geçmedi diyorlar oyunlarda 360 ile bu çok daha düşük olacaktır

Bence bu konuya daha fazla bir şey yazmaya lüzum yok. Gereken yapıldı.
bence de reis artık bende sıkıldım biri çok sıcak biri 420 anca yeter diğeri 360 rahat yetiyor kimin ne dediği belli değil hani bir şey karar kılsak ona göre bir ürüne yöneleceğim ama şuan kesin karar kıldım 360 alır geçerim artık şu iki üründen birini alırım

360 gayet yeterli gelecekir o halde 13900k ya AQUA 240mm takmışlar ve 75 dereceyi geçmedi diyorlar oyunlarda 360 ile bu çok daha düşük olacaktır

Peki öyleyse niye bunu niye önceden kabul etmiyordunuz konu 5 sayfa oldu basit bir şey yüzünden. Sonuç ne ki şimdi gidip lcd 420mm diye 10k mı vereceksin? Ne almayi düşünüyorsun. Takipten çıkmıyorum konuyu.

bence de reis artık bende sıkıldım biri çok sıcak biri 420 anca yeter diğeri 360 rahat yetiyor kimin ne dediği belli değil hani bir şey karar kılsak ona göre bir ürüne yöneleceğim ama şuan kesin karar kıldım 360 alır geçerim artık şu iki üründen birini alırım

7000TL 😳

Peki öyleyse niye bunu niye önceden kabul etmiyordunuz konu 5 sayfa oldu basit bir şey yüzünden. Sonuç ne ki şimdi gidip LCD 420mm diye 10k mı vereceksin? Ne almayi düşünüyorsun. Takipten çıkmıyorum konuyu.

7000TL 😳

Çünkü daha önce kimin ne dediği belli değildi biri 360 yeterli derken diyeri 420 anca soğutuyor diyordu ve
Hayır 10 k vermeyeceğim 360 alacağım çıkabilirsiniz gir diyen olmadı çıkmayın diyen de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı