Sıvı soğutma öne takılırsa ne olur?

Leozihm

Hectopat
Daha fazla  
Sıvı soğutmamı öne takabiliyorum şu an ekran kartım 68 dereceleri görüyor Max radyatörü öne alırsam artar mı? 465X kasa alacağım o yüzden radyatörü öne almak mecburiyetindeyim.

465X kasa ile 240MM üste takabildim. 2 senedir bu şekilde kullanıyorum. Tek vida ile köşeye yapıştırırsan radyötörü milim fark ile sığıyor. 360 ise yapacak bişey yok.

O kadar nokta atışı cevap veremem ama çıkma ihtimali var. Daha önce radyatör önde kullandığım oldu, bendeki RTX 3070'in 7-8 derece sıcak çalışmasına sebep oluyordu.

Peki 75 zararlı 6600XT için.
465X kasa ile 240mm üste takabildim. 2 senedir bu şekilde kullanıyorum. Tek vida ile köşeye yapıştırırsan radyötörü milim fark ile sığıyor. 360 ise yapacak bir şey yok.

Tam olarak nasıl anlayamadım bir de rica etsem anakart ile üst panel arası kaç cm var 2.5 varsa benim için yetiyor B550 Tomahawk anakartta RAM slotları bir tık daha aşağıda sanırım.
Bir de.

465X kasa ile 240mm üste takabildim. 2 senedir bu şekilde kullanıyorum. Tek vida ile köşeye yapıştırırsan radyötörü milim fark ile sığıyor. 360 ise yapacak bir şey yok.

Bir de RAM'leriniz nedir düşük profilse zaten sığar bende XPG D50 var bayağı kalın.

Son düzenleme:
O boşluğu ölçme şansım yok çünkü sıvı sogutucu kablolar kapatıyor. İmzamda bütün parçalar mevcut. Corsair RGB Pro' dan daha uzun olduğunu düşünmüyorum. Ölçüleri kıyasla istersen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı