Sıvı soğutma öne takılırsa ne olur?

O boşluğu ölçme şansım yok çünkü sıvı sogutucu kablolar kapatıyor. İmzamda bütün parçalar mevcut. Corsair RGB Pro'dan daha uzun olduğunu düşünmüyorum. Ölçüleri kıyasla istersen.

Kıyaslamaya çalıştım fakat bulamadım ölçüleri peki sıvı soğutmadan anakarta kadar olan kısmı ölçebilir misin?

Temizlediğim gün yapabilirim onu anca PC açık onun dışında. Araştırırsan bulursun dostum. Ben almadan araştırdım. Nasıl durduğu hakkında bunu paylaşabilirim.
20201016_232518.jpg

Ben sana fikir vereyim. XPG RAM ile Corsair uzunluğunu kıyasla. G.SKİLL Trident Z Corsairden daha düşük daha kolay sığıyor. Corsairi bulamazsan Trident Z modeline bak. Anakartta bişey farkedeceğini düşünmüyorum. Burada kilit nokta RAM.

Ben sana fikir vereyim. XPG RAM ile Corsair uzunluğunu kıyasla. G.Skill Trident Z Corsair'den daha düşük daha kolay sığıyor. Corsair'i bulamazsan Trident Z modeline bak. Anakartta bir şey farkedeceğini düşünmüyorum. Burada kilit nokta RAM.

Sizin RAM 44mm benimki 43.9 o zaman sığmazı gerekiyor ama sizin RAM'lerin ucu yuvarlak benimkiler köşeli acaba o sorun yaratır mı?

44 değil bendekiler 51 MM. Rahatça sığar. Bu kasada sıvı soğutmayı öne almak görsel kayıp ve ekran kartı sıcaklığını ciddi derecede artırır. Üst tarafa elimi koyduğumda dışarıya epeyce sıcak hava atıyor. Aldığınızda konu altına yazın yine yardımcı olurum.

44 değil bendekiler 51 mm. Rahatça sığar. Bu kasada sıvı soğutmayı öne almak görsel kayıp ve ekran kartı sıcaklığını ciddi derecede artırır. Üst tarafa elimi koyduğumda dışarıya epeyce sıcak hava atıyor. Aldığınızda konu altına yazın yine yardımcı olurum.

Teşekkürler alınca yazacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı