Sıvı soğutma pompasının kablosu ve commander USB nereye takılır?

İşlemci dediğiniz anakart gücü dimi hocam ?

İşlemci dediğiniz anakart gücü dimi hocam ?

İşlemci güç bağlantısı. Anakartın sol üstünde olur portların hemen arkasında, 4+4 olabilir 8+2 olabilir 8+4 olabilir sonuçta PSU karşılıyor. Ondan bahsediyorum.

İşlemci güç bağlantısı. Anakartın sol üstünde olur portların hemen arkasında, 4+4 olabilir 8+2 olabilir 8+4 olabilir sonuçta PSU karşılıyor. Ondan bahsediyorum.
Hocam kusura bakmayın biraz geç dönüyorum. Kablolarla uğraşıyordum daha yeni bitirebildim ve pc'yi açtım fakat açılışta cpu fan error yazısı çıkıyor. Sadece biosa girebiliyorum. Acaba yanlış yere mi taktık anlamadım bir türlü

CPU fan hatası pompa kullanıp aio_pump pinlerine bağlamanızdan kaynaklı ortaya çıkıyor. BIOS'tan onu kapatın, sonrasında işletim sistemi kurabilirsiniz.

CPU fan hatası pompa kullanıp aio_pump pinlerine bağlamanızdan kaynaklı ortaya çıkıyor. BIOS'tan onu kapatın, sonrasında işletim sistemi kurabilirsiniz.
Kurdum hocam monitoring kısmından ignore dedim oldu sıkıntı olur mu acaba ?. Sistemide kurdum icue ile fanları balanced moduna çektim fanlar biraz yavaşladı fakat pc ne zaman yeni açılsa fanlar son hızda çalışıyor. Windows ekranı gelince düşüyorlar.

Kurdum hocam monitoring kısmından ignore dedim oldu sıkıntı olur mu acaba ?

Yok olmaz. Kullanabilirsiniz.
Sistemide kurdum icue ile fanları balanced moduna çektim fanlar biraz yavaşladı fakat pc ne zaman yeni açılsa fanlar son hızda çalışıyor.

O bende de oluyor, sorun değil bir zaman sonra yavaşlıyor zaten.

Yok olmaz. Kullanabilirsiniz.

O bende de oluyor, sorun değil bir zaman sonra yavaşlıyor zaten.
Hocam birde iki adet usb 2.0 portunu kullanıyorum ya anakart üzerinde ki bunlardan biri düşük enerji veriyor. Yabancı forumlara baktım herkes öyle yazmış. Nxzt hub öneriyorlar. Icue üzerinden baktım gerçekten de öyle yarısı 1000rpm de çalışıyor, yarısı 500rpm de çalışıyor.

Onun hakkında gerçekten bilgim yok açıkçası. NZXT Hub üzerinden RGB senkronizasyon yapabilirseniz deneyebilirsiniz. Bunu isterseniz şöyle ayarlayın:

Performansa ihtiyacınız olan fanları (örneğın hava tahliyesi yapan fanları) 1000RPM gösteren Hub'a bağlayın. Diğer düşük enerjilinin bağlantılarına da sessizlik odaklı fanları bağlayın (içeri hava alan fanlar mesela). Hangi türlü performansa daha çok ihtiyacınız varsa o şekilde yapın, dengesini tutturabilirsiniz belki biraz mühendislik yaparak.

Hocam siz nasıl bir kralsınız ya Sayenizde sıfırdan bilgisayarı kurdum vallahi. Emekleriniz ve çabanız için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…