Sıvı soğutma pompasının kablosu ve commander USB nereye takılır?

Günaydın hocam yolculuğunuz iyi geçmiştir umarım.

Hala otobüsteyim :D

Şimdi, USB 3.0 zaten 3.2 gen 1 demek. Onun bağlantısı olmuş. Onun hemen üstündeki bağlantının da (U32g2 yazan) Type-C için olması lazım. Onun bağlantısı da oraya olacak. Sonrasında ön panelde eğer yapmadıysanız sadece Audio bağlantıları kalacak.

Hala otobüsteyim :D

Şimdi, USB 3.0 zaten 3.2 gen 1 demek. Onun bağlantısı olmuş. Onun hemen üstündeki bağlantının da (U32g2 yazan) Type-C için olması lazım. Onun bağlantısı da oraya olacak. Sonrasında ön panelde eğer yapmadıysanız sadece Audio bağlantıları kalacak.
Tekrardan hayırlı yolculuklar hocam :) Audio bağlantısını taktım. Power, hdd led bağlantılarını yaptım. Birde kasayla birlikte gelen şu kablo varmış gözümden kaçmış bir tek o var şuanda takılmamış.
IMG_20211115_110033.jpg

Tekrardan hayırlı yolculuklar hocam :) Audio bağlantısını taktım. Power, hdd led bağlantılarını yaptım. Birde kasayla birlikte gelen şu kablo varmış gözümden kaçmış bir tek o var şuanda takılmamış.Eki Görüntüle 1215157

Teşekkür ederim :)

Type-C'nin bağlantısı gibi duruyor, o porta takabilirsiniz. Kablolamasını da yaptığınız zaman çiçek gibi olur :)

Teşekkürler hocam. Bir tek onlar kaldı. Onları yapıp psu bağlantılarını takacağım.

Tamamdır, konu sanırım çözüldü diye tahmin ediyorum :)

Commander bağlantısı zaten kolay, iki Commander ile çoklayıcıya gerek kalmaz.

Tamamdır, konu sanırım çözüldü diye tahmin ediyorum :)

Commander bağlantısı zaten kolay, iki Commander ile çoklayıcıya gerek kalmaz.
Sayenizde üstadım ne kadar teşekkür etsem azdır. Commander bağlantılarını halledebilirim gibi duruyor. Psu bağlantılarının da anakart ve commandera hangi kablolarla yapabileceğimi biliyorum. Birtek şöyle bir sorun var. Psu üzerinde nereye takacağımı bilmiyorum. Psu'nun arkasının resmi bu :
IMG_20211115_113322.jpg

24 pin bağlantı yerini buldum o en kolayı zaten :) Sadece anakart için 8+4 pin bağlantısı ve ekran kartı için 8+8+6 pin bağlantısına ihtiyacım var. Birde 2 commander için sata bağlantısına. Bu gödermiş olduğum resimde birçok bağlantı yeri mevcut. Hangi yerine takacağımı çözemedim 😄

Sayenizde üstadım ne kadar teşekkür etsem azdır. Commander bağlantılarını halledebilirim gibi duruyor. Psu bağlantılarının da anakart ve commandera hangi kablolarla yapabileceğimi biliyorum. Birtek şöyle bir sorun var. Psu üzerinde nereye takacağımı bilmiyorum. Psu'nun arkasının resmi bu : Eki Görüntüle 1215200

24 pin bağlantı yerini buldum o en kolayı zaten :) Sadece anakart için 8+4 pin bağlantısı ve ekran kartı için 8+8+6 pin bağlantısına ihtiyacım var. Birde 2 commander için sata bağlantısına. Bu gödermiş olduğum resimde birçok bağlantı yeri mevcut. Hangi yerine takacağımı çözemedim 😄

Rica ederim, her zaman :)

Peripheral&SATA olması lazım. Üstlerinde veya altlarında yazıyor zaten. SATA olanlar Commander için. 6+2 olanlar ekran kartı için, işlemci için olan 4+4. Sanırım o kategorinin en sağ tarafındakiler işlemci için. Diğer solundaki dörtlü de ekran kartı. Şöyle resimle anlatayım:

Mor olanlar SATA, Commander için.

Beyaz olanlar 6+2, ekran kartı için

Turuncu olanlar 4+4, işlemci için.

Dosya Ekleri

• IMG_20211115_114249.jpg
    IMG_20211115_114249.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 37
Rica ederim, her zaman :)

Peripheral&SATA olması lazım. Üstlerinde veya altlarında yazıyor zaten. SATA olanlar Commander için. 6+2 olanlar ekran kartı için, işlemci için olan 4+4. Sanırım o kategorinin en sağ tarafındakiler işlemci için. Diğer solundaki dörtlü de ekran kartı. Şöyle resimle anlatayım:

Mor olanlar SATA, Commander için.

Beyaz olanlar 6+2, ekran kartı için

Turuncu olanlar 4+4, işlemci için.
Muhteşemsiniz hocam çok sağolun ya :) hemen deniyorum.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı