Sıvı Soğutma Projesi

Jumper

Hectopat
Daha fazla  
Su soğutmayla ilgili bir projem var. Bu projede bakıra termal macun süremiyorum. Termal macun sürmeden ne kadar fark olur ? Projeyi açıklamak istemiyorum açıkçası cevaplarınızı bekliyorum..

Şöyle söyliyeyim kendi bilgisayarımda termal macun sürmeden 80 derecelerde gezen işlemci termal macun ile 35 derecelerde takılıyor.

Bakırın üstünde plastik olacak ondan dolayı o plastiğe termal macun süremem bakırın üstünde plastiği koyacağım o plastiğı soğutacak. :)

Son düzenleme:
Beyler o plastiğe sürmem imkansız. İki bakırın arasında 2-3 cm boşluk olacak o boşluğun içinden su geçecek devir dayim olayı üstündede soğutacağım plastik. Faydası olmazmı termal macunsuz. Veya macunu plastiğe değmeyecek şekilde nasıl sürebilirim fikirlerinizi bekliyorum. :)

İşte sürmeden faydası olsa süper olacaktı ama .. :D

İnşallah bir yol buluruz sizede çok teşekkürler yardımcı oluyorsunuz. :)

Şuan aklıma bir fikir geldi. Dur yazıyorum. :D

Şu hani hava soğutmalardaki demir bloğun içinde bakır borular oluyor ya
O boruların içinde su olacak devir dayim olacak o su ve o bakır boruların altında fan olacak o üfleyecek.. Böylemi daha iyi olur yoksa sadece düz bakır olsamı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı