Sıvı soğutma radyatörü kasanın üstüne tam denk gelmedi

Perci

Kilopat
Katılım
23 Şubat 2018
Mesajlar
769
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kasama sıvı soğutma aldım, kasanın üstüne taktım ama radyatörün bi kısmı resimde işaretlediğim gibi kapalı yere denk geldi sorun oluşturur mu acaba ? Vida deliklerinin sadece 2 tanesi deliklere denk geldiği için kasanın iç tarafından cırt cırtla fanın uzun vidasından kasaya bağladım. Soğutma sorun yok gibi şuan ama yinede sormak istedim.

623201813715.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer radyatörün vida yerleri kasadaki vida deliklerine denk gelmedi ise, bence o kasanın üst kısmı, o büyüklükte sıvı soğutma kullanmak için uygun değil. 120 MM olanlardan alsaydın yeterli olurdu. Neyse olan olmuş artık, sence sorun yoksa, sorun yoktur. Hayırlı olsun. Belki de kasanın sıvu soğutma desteği yok.
 
Bende öyle düşünüyorum. O yüzden modelini yazmasını istedim. Belki sıvı soğutma desteği olmayan bir kasadır. Çok az bilgi var şu anda.
 
Hocam kasa modeli everest rampage redsk tam olarak sorun sıvı soğutmanın sağdaki fanı rame çarpıyor bende bu yüzden tam oturtamadım 2 vida deliği denk geldi onları taktım şimdi fotodaki gibi de önden de cırt cırt ile bağladım radyatörün 3 te 2 si deliklerden havayı atıyor zaten az bi kısmı delikli olmayan yere denk geliyor.
6232018123928.jpeg
 
Soruyla ilgilenen kimse yokmu arkadaşlar bana sorun olmaz gibime geliyor ısınma falan yok işlemcide ama içim rahat etsin [emoji3].
 
Kasa hakkında bilgi edinemedim ki o yüzden cevap yazmadım. Kasanın kendi sitesinde bile bilgi yok. İlgilenmediğimden değil yani :(
 
Kasa hakkında bilgi edinemedim ki o yüzden cevap yazmadım. Kasanın kendi sitesinde bile bilgi yok. İlgilenmediğimden değil yani :(
Anladım hocam saolun büyük ihtimal kasanın sıvı soğutma desteği yok ama bu şekilde de ısınma sorunum yok 2 saat pubg oynuyorum bu sıcaklarda 45 50 derece arası bu şekilde bir sorun olmaz herhalde.
 
Anladım hocam saolun büyük ihtimal kasanın sıvı soğutma desteği yok ama bu şekilde de ısınma sorunum yok 2 saat PUBG oynuyorum bu sıcaklarda 45 50 derece arası bu şekilde bir sorun olmaz herhalde.
İnşallah sorun yaşamazsınız. Benden size tavsiye Everest, Frisby vb. markalardan uzak durmanızdan yana. Firma sattığı ürünün sonuna kadar arkasında durmalı desteğini vermeli.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı