Custom ROM Redmi Note 8 Pro için Custom ROM önerisi

Meguminn

Hectopat
crDroid kuracaktım fakat Xdaforum'da bazı sorun yazan arkadaşlarla karşılaştım. Project Elixir kurmak istedim ama kaldırılmış. HyperOS port baktım bulamadım. PixelExperience A14 gelmemiş halen. Diğer ROM'ları da ben bilmiyorum zaten o yüzden bakmadım pek. Öneriniz ne olur ROM olarak? Clash of Clans dışında oyun oynamam ve pil performansı iyi ile kasma takılma sorunları olmayan bir ROM arıyorum. Android 12-13-14 ne farkları vardır, artılarını eksilerini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden onlar ve hangisi daha idealdir günlük kullanımda?
Stock rom daha iyi günlük kullanım için bu tür işler çok gerekli değil standart kullanıcı için...

Neden onlar ve hangisi daha idealdir günlük kullanımda?
Evolution x in pil ve oyun preformansı daha iyi
Ama pixel experience de tatlı şeyler var mesela sınırsız fotoğraf cloud depolama gibi...

Stock rom daha iyi günlük kullanım için bu tür işler çok gerekli değil standart kullanıcı için...

Evolution x in pil ve oyun preformansı daha iyi
Ama pixel experience de tatlı şeyler var mesela sınırsız fotoğraf cloud depolama gibi...
Depolamaya ihtiyacım yok. Benim isteğim pil performansı artsın ve stock ROMda yaşanan kasma takılma sorunları çözülsün o kadar. Ayrıca CrDroid daha iyi diye duymuştum Evolution X'e göre.

Nereden indirebilirim peki? Kendi sitesinde loading... yazıp duruyor sadece
Telegram gruplarından forumlardan bulup indirebilirsin cihazına uygun olanı

Örnek olarak

Telegram gruplarından forumlardan bulup indirebilirsin cihazına uygun olanı

Örnek olarak
Fakat bu CrDroid'in eski hali gibi bir şey sanki? Ayrıca SourceForge sitesinde A14 için indirme seçeneği buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı