Sıvı soğutma sesli çalışıyor

Hocam diğer fanlara dokunmyorum sadece sıvı soğutmayı değiştiriyorum değil mi?
birde benim diğer fanlarda sesli 4 fan birlikte çalıştığı için mi b kadar ses olabilir?

Anakart biosuna girip silent moda alıp dene olmazsa linkini attığım fanları alıp deneyebilirsin, ya da bulabilirsen voltaj düşürücü kablo da denenebilir.

Her anakartın biosunda kolay bir yerde vardır fan ayarları biraz bak bulamazsan internete yaz. Ben PWM moda getirip anakartın kendi silent modunu seçerim her yeni sistem kurduğumda, baya da farkeder.

merhaba
Hocam ben görme engelliyim. Dolayısı ile bios ayarlarını tek başıma yapamıyorum. Diğer alanlarda sorun yokta biosta sorun var. Bu konuda bana canlı yardımcı olma şansınız var mı?
ilginiz için teşekkür ederim.

merhaba
Hocam ben görme engelliyim. Dolayısı ile bios ayarlarını tek başıma yapamıyorum. Diğer alanlarda sorun yokta biosta sorun var. Bu konuda bana canlı yardımcı olma şansınız var mı?
ilginiz için teşekkür ederim.
Özel mesaj ile numaranı yollarsan whatsupptan görüntülü bakabiliriz.

tamam hocam. özelden numarayı yazıcam. akşam iş çıkışı görüşürüz inşallah.
hocam aradım ama özel mesaj bölümünü bulamadım. acaba siz mesaj gönderseniz olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı