Sıvı Soğutma Tier List

Yeni sistem topluyorum ve bir süredir sıvı soğutma arıyorum, bilgim olmadığı için de boşluğa düşüyorum lütfen beni mazur görün

Amazon'da TT Floe 250$(1800₺)'ye denk geliyor. Almak mantıklı mı? Yoksa Lian-Li Galahad mı almalıyım? Arctis Liquid Freezer ll alıp bütçe mi ayırsam? Kasam TT View 51 Snow, o yüzden beyaz soğutma alıp görüntüyü bozmayayım diyorum ama piyasada maalesef beyaz soğutma yok. Olanlar da Lian-li Galahad ve Asus LC360. Ne diyorsunuz? Bir yandan da Ryujin 360 alasım var.

Çok darladım sizi, biliyorum

O kadar para dökmek değmez overclock yapılacaksa güzel bir 240'lık soğutucu almak mantıklı yapılmayacaksa hava soğutucu gayet makul 360mm soğutucu gereksiz önemli olan işlemciyi soğutmak.

Lian Li Galahad alabilirsiniz. Hayatta üzmez tasarımını beğendiyseniz. Bütçe varsa NZXT Z73/X73 getirtebilirsiniz yurt dışından.

Eğer Vatan'dan falan getirtebiliyorsanız Thermaltake Water 3.0 olabilir.

240mm 5900X için yetmiyor maalesef.

Bir de H150i'nin beyazı var, stokta bulabiliyorsanız o da çok tatlı duruyor.

Arkadaşım SilverStone PF240 ile 5900X render alıyor gayet serin çalışıyor. Sorunsuz.

/Arkadaşım SilverStone PF240 ile 5900X render alıyor gayet serin çalışıyor. Sorunsuz.
Benim arkadaşım PF240 ile 5900X kullanıyordu, boşta 63 derece. Yükte 96 derece. D:

UV yapmayı, öne takmayı denedi ama nafile, iade etti en sonunda.

Ben de aynı demiştim hatta, belki de soğutucu bozuktu. Şaşkınım. :/

İşlemciyi 5950x yapmaya karar verdim hazır stok varken. Eksik miktarı tamamladığım zaman önce işlemci sonra sıvı soğutmayı alacağım. İşlemciyi 5GHz ve üstüne çıkaracağım render için. O yüzden almışken ve param varken en iyisini almak istiyorum. NZXT X73 Newegg'de herşey dahil 1904₺, belki alabilirim. Ama tek sıkıntısı beyaz olmaması

Bence Lian Li al geç. Hem 5 yıl garantili ve fanları sessiz.

Pompası biraz daha iyi olabilirmiş ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…