Sıvı Soğutma Tier List

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 158
  • Görüntüleme 27.822
Yeni sistem topluyorum ve bir süredir sıvı soğutma arıyorum, bilgim olmadığı için de boşluğa düşüyorum lütfen beni mazur görün :D

Amazon'da TT Floe 250$(1800₺)'ye denk geliyor. Almak mantıklı mı? Yoksa Lian-Li Galahad mı almalıyım? Arctis Liquid Freezer ll alıp bütçe mi ayırsam? Kasam TT View 51 Snow, o yüzden beyaz soğutma alıp görüntüyü bozmayayım diyorum ama piyasada maalesef beyaz soğutma yok. Olanlar da Lian-li Galahad ve Asus LC360. Ne diyorsunuz? Bir yandan da Ryujin 360 alasım var.

Çok darladım sizi, biliyorum :D

Lian Li Galahad alabilirsiniz. Hayatta üzmez tasarımını beğendiyseniz. :) Bütçe varsa NZXT Z73/X73 getirtebilirsiniz yurt dışından.

Eğer Vatan'dan falan getirtebiliyorsanız Thermaltake Water 3.0 olabilir.

240mm 5900X için yetmiyor maalesef.

Bir de H150i'nin beyazı var, stokta bulabiliyorsanız o da çok tatlı duruyor. 😃

1612958870554.png

Lianli galahad alabilirsiniz. Hayatta üzmez tasarımını beğendiyseniz. :) bütçe varsa NZXT Z73/X73 getirtebilirsiniz yurt dışından.

Eğer Vatan'dan falan getirtebiliyorsanız Thermaltake water 3.0 olabilir.

240mm 5900X için yetmiyor maalesef.

Arkadaşım SilverStone PF240 ile 5900X render alıyor gayet serin çalışıyor. Sorunsuz.

/Arkadaşım SilverStone PF240 ile 5900X render alıyor gayet serin çalışıyor. Sorunsuz.
Benim arkadaşım PF240 ile 5900X kullanıyordu, boşta 63 derece. Yükte 96 derece. D:

UV yapmayı, öne takmayı denedi ama nafile, iade etti en sonunda. 😦

Ben de aynı demiştim hatta, belki de soğutucu bozuktu. Şaşkınım. :/

İşlemciyi 5950x yapmaya karar verdim hazır stok varken. Eksik miktarı tamamladığım zaman önce işlemci sonra sıvı soğutmayı alacağım. İşlemciyi 5GHz ve üstüne çıkaracağım render için. O yüzden almışken ve param varken en iyisini almak istiyorum. NZXT X73 Newegg'de herşey dahil 1904₺, belki alabilirim. Ama tek sıkıntısı beyaz olmaması :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı