Sıvı Soğutmada Pompadaki Bakır Levhanın Çizilmesi

AlperCo

Centipat
Katılım
8 Kasım 2019
Mesajlar
359
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba,

Montajı gerçekleştirirken pompayı takarken işlemciye temas eden bakır levhayı çizdirdim. Bu bir performans kaybına sebep olur mu? Bir zararı var mıdır? Termal macununu değiştireceğim bugün, buna göre bir sürme tekniği olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnce çizik ise sorun olmaz ama kazınmış gibi çok çizilme varsa sorun yaratabilir.

Yani çok derin diyemem ama şöyle söyleyeyim belki canlanır (şuan işteyim akşama macunlama yapacağım resim atarım) AM4 soketine oturturken elim kaydı ve işlemcinin köşesine biraz fazla baskı uyguladım. işlemciye ne kadar temas ediyor orası da meçhul.


Termal macun orayı dolduracaktır, sıkıntı olmaz.

Bende öyle tahmin etmiştim akşama söküp kendini macununu söküp kendi aldığımı süreceğim öneriniz var mıdır bu konuda ? Nasıl süreceğim konusunda.
 
Çizik pek sorun olmaz ama eğer çizik kenarında çapak oluştu ise o sorun olabilir. Çapak tarzı bir çıkıntı var ise sıfır numara zımpara arkasından bulaşık süngeri ile yüzeyi düzleştirip parlatmak yeterli olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı