Sıvı soğutmadan gelen ses

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, başlıktaki gibi bir ses var sıvı soğutmamdan gelen brn bunu kaydetmeyi başardım şimdi sesi atacağım. Bayağı da korkuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim pompada erozyondan kaynaklı kireçlenme gibi maddeler oluşmuştu. Ve performansta alamıyordum. Zaten iş görmüyor deyip YouTube'dan temizleme videoları izleyip koyuldum işe. Pompayı söktüm temizledim tüm sıvıyı bir kaba boşalttım. Küçücük parçacıklar oluşmuş kum gibi içinde onlardan ses geliyormuş. Eczaneden saf su alarak arıttığım sıvıya ekleyerek geri toplamasını yaptım. 2 saat falan 2. CPU fan üzerinden boş vaziyette kasa dışında çalıştırmasını yaptım işlemciye stok fanı taktım ki arıza çıkarsa sistemi riske atmayayım. Fön makinesiyle de sıcaklık testi yaptım hemen soğutuyordu. Dedim tamam başardık sisteme taktım 😂😂😂

Benim pompada erozyondan kaynaklı kireçlenme gibi maddeler oluşmuştu. Ve performansta alamıyordum. Zaten iş görmüyor deyip YouTube'dan temizleme videoları izleyip koyuldum işe. Pompayı söktüm temizledim tüm sıvıyı bir kaba boşalttım. Küçücük parçacıklar oluşmuş kum gibi içinde onlardan ses geliyormuş. Eczaneden saf su alarak arıttığım sıvıya ekleyerek geri toplamasını yaptım. 2 saat falan 2. CPU fan üzerinden boş vaziyette kasa dışında çalıştırmasını yaptım işlemciye stok fanı taktım ki arıza çıkarsa sistemi riske atmayayım. Fön makinesiyle de sıcaklık testi yaptım hemen soğutuyordu. Dedim tamam başardık sisteme taktım 😂😂😂

Hocam kusura bakmayın ama bununla bunun konuyla ne alakası var normal mi ben bunu soruyorum.
@MF @56153 @BerkayZ87. @Asım Demir
@494722 @Fatih Işık

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ML240l veya ML240l v2. ses sorunu olan bir sıvı soğutma. Mümkünse iade edin, değilse garantiye verin.

ML240V2 hocam. Ses normalse ben çekerim beni çok etkilemiyor. Benim kulak çınlamam var her gün o uğultuyu çekiyorum :D
Sanırım ML240l veya ML240l v2. ses sorunu olan bir sıvı soğutma. Mümkünse iade edin, değilse garantiye verin.

Ses anormalmi şimdi dediğinizi anlamadım.
@Cooler Master Türkiye.

ML240V2 hocam. Ses normalse ben çekerim beni çok etkilemiyor. Benim kulak çınlamam var her gün o uğultuyu çekiyorum :D

Ses anormalmi şimdi dediğinizi anlamadım.
@Cooler Master Türkiye.
Bu üründe sıkça karşılaşılan bir sorun. ML240L modelinde fanlar ve pompalar ses dışında sorunlar da çıkardı ama bu sorunlar V2'de giderildi, ses hariç. Yani anormal.

Bu ürün özelinde bu ses sorunları normal, ancak normal şartlarda anormal.

Bu sesin önüne geçebilecek bir durum yok, fanlardan gelen sesi fan değişimi ile çözseniz de pompayı çözmek pek olanaklı gibi değil.

Bu sesin önüne geçebilecek bir durum yok, fanlardan gelen sesi fan değişimi ile çözseniz de pompayı çözmek pek olanaklı gibi değil.

Açıkçası o kadar da duymuyorum soğutma konusunda beni pişman etmedi tek sorunu ses.

Hani normalse problem yok sadece ses olarak kalacaksa.

Pompadan biraz ses gelmesi normal her modelde olan bir durum ama, fanlardan ses geliyorsa değişimden başka yapacağın bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı