Sıvı soğutmadan su sesi gelmesi normal mi?

Lexeira

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12 GB
Intel Core i5 12400F
MSI PRO H610M-G
GSKILL Ripjaws V 8+8
MSI M390 500 GB SSD
LG UltraGear 24 inç 1 ms 165 hz Full HD
Arkadaşlar merhaba, yeni bir masaüstü bilgisayar aldım önceden laptop kullanıyordum. Masaüstünün bileşenleri hakkında falan çok bir bilgim yok açıkça söylemek gerek. Sıvı soğutmadan su sesi gelmesi normal midir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, yeni bir masaüstü bilgisayar aldım önceden laptop kullanıyordum. Masaüstünün bileşenleri hakkında falan çok bir bilgim yok açıkça söylemek gerek. Sıvı soğutmadan su sesi gelmesi normal midir acaba?

Şarıltı gibi geliyor ise normaldir. İçindeki sıvı pompalanıyor.

Eğer tıkırtı değil de su akma sesiyse sorun yok hatta çoğu kişiyi o ses rahatlatır bile :D sıvı jel pompalanıyor onun sesidir o. Açılırken geliyorsa sorun yok ancak çalıştığı süre boyunca devam ediyorsa sıkıntı olabilir.

Benim sadece sistemin açılışında birkaç saniye boyunca geliyor. Sonrasında devirdaimi sağladığı için yük altında bile ses gelmiyor.

Açılınca 1 dakika falan aralıklı şekilde şarıltı oluyor sonra tamamen gidiyor içimde ufak bir endişe vardı da yok oldu artık teşekkür ederim hepinize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı