Sıvı soğutmaların sıvısını biz mi koyuyoruz?

Dionysos1924

Kilopat
Yer
Tımarhane
Daha fazla  
Meslek
korsan alman cd satıcısı
Başlıkta olduğu gibi işlemci için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Ancak sıvılarını ben mi ekleyeceğim, belli aralıklarla sıvı değişimi yapılması gerekiyor mu ya da sıvı eklenmeli mi? Bu şekilde soru işaretlerim var. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkı ne diye sorduğum sorunun cevabını verdi arkadaş. Özelleştirilebilir olmasını da açıkladı diğer donanımların da soğutulabildiğini söyledi. "yada" ayrı yazılır ceza yemeden düzeltin :D
Bu arada söylemeyi unuttum. Özel sıvı soğutma sistemlerinde, kullanacağınız sıvıya kadar siz ayarlıyorsunuz ve bunu, cam bükmeyi biliyorsanız kendiniz de yapabiliyorsunuz. Amerikada yapanlar var en azından. Bana kalırsa çok pahalı ve zahmetli bir iş. Kısacası zengin işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada söylemeyi unuttum. Özel sıvı soğutma sistemlerinde, kullanacağınız sıvıya kadar siz ayarlıyorsunuz ve bunu, cam bükmeyi biliyorsanız kendiniz de yapabiliyorsunuz. Amerika'da yapanlar var en azından. Bana kalırsa çok pahalı ve zahmetli bir iş. Kısacası zengin işi.

İsminizi bile belli bir yere kadar yazabiliyorlar, bir de soğutma sıvısının içine neon boya koyanlar var gece efsane oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı