Sıvı soğutmanın RGB ışıkları rastgele yanıp sönüyor

Heimdall123

Megapat
Daha fazla  
Cougar marka bir sıvı soğutucum var. Kasa kurulurken RGB girişleri takılamadı hiçbir yer olmadığı için. Ancak yine de ışığı yanıyor. Ama kafasına göre yanıyor. Bazen sönüyor bazen açılıyor renk değiştiriyor kafasına göre bazen sabit renk oluyor falan. Hiçbir şekilde kontrol edemiyorum. Kumandasından değiştirmeye çalışınca da kasanın ışıklarıyla çakıştığı için kasayı değiştiriyor sıvı soğutmanın ışıklarını değiştirmiyor. Nasıl bir durum bu? RGB kablosu takılı olmamasına rağmen yanıyor yani.

Çözüm bulabildiniz mi acaba?

Bulamadım ama şöyle bir şey var, benim sıvı soğutmanın LED'leri PSU'ya bağlı değilmiş öyle bir yuva yokmuş yani. Ancak ona rağmen yine rastgele yanıyor bazen hiç yanmıyor bazen kendi kendine ışık değiştiriyor benim elimde değil kafasına göre takılıyor yani :D

Bulamadım ama şöyle bir şey var, benim sıvı soğutmanın LED'leri PSU'ya bağlı değilmiş öyle bir yuva yokmuş yani. Ancak ona rağmen yine rastgele yanıyor bazen hiç yanmıyor bazen kendi kendine ışık değiştiriyor benim elimde değil kafasına göre takılıyor yani :D
Hocam aynı durum bende de var :D Hala çözüm bulamadınız sanırım?

Lian Li Galahand II Trinity AIO performance 360. Buyrun. Ama benim sorunum ne yazık ki sadece rgb değil. Fanlar hızlanıp yavaşlamaya başladı. Dün pc yi kapatıp açtım ve bir anda soğutucu kafayı yedi sanki. Ayrıca L connect 3 uygulamasında da soğutucu gözükmüyor artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı