Çözüldü Sıvı soğutmaya rağmen işlemci ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CrocoPan

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda kötü bir fanı vardı işlemci için, onun yerine sıvı soğutucu aldım ve montaj ettikten sonra işlemci çekirdek ısıları asla düşmüyor ve şu anda PC'de Google bile giremiyorum. PC aşırı donma yapıyor. Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Çözüm
Evet ama kötü olsa bile en azından bir performans bekliyorum çünkü eski fan 300 TL'lik bir fandı ve şu anki halinden kat kat iş yapıyordu.

Msiyın sıvı soğutmasını aldım tam markayı şu an veremiyorum.

Umarım sıkıntı sadece bunlardandır işlemcide bir sorun olduğunu düşünmek bile istemiyorum yarın bir bilgisayarcıya baktıracağım şimdilik sorunu kendim çözemedim.

Hocam 120mm aldıysanız performans falan beklemeyin. Para tuzağı bildiğiniz. Hava soğutmalar kat kat daha iyi iş çıkarıyor. Peerless Assassin alsaydınız keşke.
Acaba sıvı soğutmanın yüzeyindeki jelatinimi çıkarmadınız.

Bilgisayarımda kötü bir fanı vardı işlemci için, onun yerine sıvı soğutucu aldım ve montaj ettikten sonra işlemci çekirdek ısıları asla düşmüyor ve şu anda PC'de Google bile giremiyorum. PC aşırı donma yapıyor. Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Tam oturmamışda olabilir.

Hangi sıvı soğutmayı aldınız? Eğer 120mm falan aldıysanız leş gibi onlar.

Bilgisayarımda kötü bir fanı vardı işlemci için onun yerine sıvı soğutucu aldım ve montaj ettikten sonra işlemci çekirdek ısıları asla düşmüyor ve şu anda PC'de Google bile giremiyorum PC aşırı donma yapıyor.Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ederim.
Evet ama kötü olsa bile en azından bir performans bekliyorum çünkü eski fan 300 TL lik bir fandı ve şuanki halinden kat kat iş yapıyordu

Acaba sıvı soğutmanın yüzeyindeki jelatinimi çıkarmadınız.

Tam oturmamışda olabilir.

Umarım sıkıntı sadece bunlardandır işlemcide bir sorun olduğunu düşünmek bile istemiyorum yarın bir bilgisayarcıya baktıracağım şimdilik sorunu kendim çözemedim.

Evet ama kötü olsa bile en azından bir performans bekliyorum çünkü eski fan 300 TL'lik bir fandı ve şu anki halinden kat kat iş yapıyordu.

Hocam 120mm aldıysanız performans falan beklemeyin. Para tuzağı bildiğiniz. Hava soğutmalar kat kat daha iyi iş çıkarıyor. Peerless Assassin alsaydınız keşke.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı