Sıvı soğutucu ile 70 derece normal midir?

Makaleler
2
RAM
4000 mhz 32 GB nighthawk
Ekran kartı
MSI rtx 3080
Anakart
MSI x570 pro carbon wifi
İşlemci
R7 3700X
Arkadaşlar selam, sıvı soğutucuyu ilk aldığımda işlemci 34-35 dereceleri geçmezdi( 2 yıl önce) ve şu aralar 1 ay önce macun değiştirdim o zamandan beri boşta 44-45 ve yükte 70-75 oluyor hatta bazen shutdown atıyor kendi kendine. Macun MX-4 yaklaşık 2 yıl önce aldım ama kıvamı falan gayet normal geldi problem ne olabilir sizce? Temassızlık veya benzeri bir sorun yok.
Soğutucu MSI MAG CoreLiquid 360rh.

Hayır hocam MSI ürünlerinde direk pompa fanı arızası olduğu için o bozulmuş, teknik servise yolladım yeni sıfır ürün gönderdiler. Kronik bir seri sorunu hepsinde var gibi.
Sıvı soğutmada herhangi bir problem olup olmadığını nasıl anlarız ki tam olarak? Mesela direkt gönderiyim mi bende bilemedim. Mesaj olarak da şunu bi kontrol edin problemliyse haber edin :D Ne bileyim ya benim ön panel de full cam yanlardan alıyor. Oyunlarda ön paneli komple söküp test yapıyorum ortalama 65 derece, paneli takıp test ediyorum ortalama 72-73 derece max 77 görüp iniyor. He bir de arada anlık olarak sıcaklık 70 e çıkıyor birkaç saniye sonra düşüyor. Bunda pompanın payı olduğunu düşünüyorum bak. Garantinin bitmesine bir kaç ay kaldı olmadı söküp gönderiyim stok fanı takıp idare ederim biraz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı